Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potražite na svim kioscima u petak

Nova Večernjakova enigmatika puna odličnih nagrada

Večernjakova enigmatika
VL
04.03.2015.
u 14:28

Vrhunska doza zabave i nagradna iznenađenja čekaju vas već u petak 6. 3. za samo 3 kune uz Večernji list

Obične križaljke, talijanke, osmosmjerke, skandi, megasudoku za najupornije igrače, zanimljive matematičke i logičke zagonetke, mozgalice i šahovski problemi. Večernjakova enigmatika jednostavno nudi sve što je potrebno za idealno opuštanje i produktivno korištenje slobodnog vremena. Također, za razbibrigu tu su i nastavci uzbudljivog stripa Nipper i odlični vicevi. Za samo 3 kune uz Večernji list priuštite si ovu dozu zabave na čak 56 stranica.

Očekuju vas i nove nagradne stranice s itekako zanimljivim nagradama. Za vas smo pripremili zanimljive glazbene CD-e, dokumentarce i knjige, a posebno izdvajamo petodijelnu seriju DVD-a "Smrt Jugoslavije", novi album Davorin i Bogovići pod nazivom "Mijene" i odličnu biografiju iz Menartove biblioteke, knjigu "Tko je taj čovjek".

Potražite na svim kioscima u petak 6. 3. Večernjakov superpaket: Večernji list + Ekran + Večernjakova enigmatika za samo 10 kuna. Možda baš vi osvojite neku od vrijednih nagrada!

Svi Večernjakovi pretplatnici mogu svoju omiljenu Enigmatiku primati i na kućnu adresu za samo 3 kune po primjerku. Pretplatite se na broj 01-5540-999 ili pošaljite mail s naznakom "Enigmatika" na pretplata@vecernji.net i uživajte svaki tjedan uz svoj omiljeni zabavno-enigmatski prilog!

Foto: VLm

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?