Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svakodnevno darivanje

Nova ekskluzivna nagradna igra Večernjaka i Tiska

Večernjak i Tisak
Foto: VL
27.02.2015.
u 16:15

Cijeli ožujak posvećen je odličnom darivanju, zato ne propustite kupiti svoj primjerak Večernjeg lista na Tisku

Od nedjelje 1. 3. do kraja ožujka kreće svakodnevno darivanje te vas očekuju vrijedne nagrade. Svaki dan darujemo 1000 kuna na American Express potrošačkoj kartici, a 31. 3. imamo izvlačenje glavne nagrade u iznosu od čak 100.000 kuna na American Express potrošačkoj kartici.

Kako do ovih fenomenalnih nagrada? Da biste sudjelovali u dnevnom izvlačenju, potrebno je kupiti primjerak Večernjeg lista na kioscima Tiska i poslati SMS sadržaja: Tisak, broj računa, ime i prezime, adresa, na broj 60085 (cijena SMS-a je 2,40 kn s PDV-om). Poruke se mogu slati od 00:00 do 16:00 sati za svaki nagradni krug.

Imena sretnih dobitnika možete pronaći već sljedeći dan u tiskanom izdanju Večernjeg lista. U izvlačenju za glavnu nagradu sudjeluju svi sudionici nagradne igre koji su se prijavili za dnevne nagrade.

Svaki sudionik može neograničeno sudjelovati (može poslati neograničen broj SMS-ova, s različitim brojem računa, jer svaki broj računa podrazumijeva jednu prijavu), i time povećava mogućnost da bude izvučen. Detaljna pravila nagradne igre dostupna su ovdje.

Sudjelujte i osvojite ove vrijedne nagrade – svaki dan 1000 kuna i glavnu nagradu, 100.000 kuna na American Express potrošačkoj kartici. Od nedjelje. 1. 3. ne propustite svoj primjerak Večernjeg lista.

Foto: VLm

Želite prijaviti greške?