Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnice

Za Medvjede u Domu sportova navijat će...

Medveščak
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
17.09.2014.
u 11:19

U suradnji s FLEET rent a carom osigurali smo 4 ulaznice za utakmicu 21. rujna u Domu sportova

Nova sezona najjače europske hokejaške lige KHL je počela! Ovogodišnje izdanje KHL lige, osim što će obilježiti dolazak nekih od najvećih i najskupljih hokejskih momčadi svijeta, ujedno je i sjajan doživljaj za sve posjetitelje. Već šestu godinu zaredom, a drugu sezonu otkako se Medveščak natječe u ruskoj ligi, potražnja za kartama za ova događanja je iznimno velika.

Iskoristite svoju šansu i osvojite besplatne ulaznice koje smo osigurali u suradnji s FLEET rent a carom! Sve što trebate napraviti jest sudjelovati u natječaju do 18. rujna u ponoć jer najboljih dvoje osvaja 2 ulaznice za utakmicu 21. rujna!
Kako biste lakše odgovorili na postavljeno pitanje pogledajte FLEET ECO ponudu automobila.

Dobitnice dvije ulaznice za utkamicu Medveščaka 21. rujna u Domu sportova su Tatjana Lukarić i Iva Kustić Komlinović.
Dobitnice su o načinu preuzimanja ulaznica obaviještene putem e-maila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?