Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite

Najmekši i najšareniji pokloni mališanima za Svetog Nikolu

kocka
26.11.2015.
u 13:06

Jeste li već kupili poklone svojim mališanima za Svetog Nikolu? Imate priliku osvojiti mekane, šarene i handmade poklončiće koji će razveseliti svako dijete.

MOM design mala je kreativna radionica u kojoj nastaju najmekše i najšarenije rukotvorine. Svi su proizvodi izrađeni od materijala vrhunske kvalitete sa dizajnerskim potpisom i potrebnim certifikatima koji jamče njihovo sigurno korištenje. 

Svi su proizvodi ručni rad jedne mlade mame koja s puno ljubavi i strpljenja šije za mališane, ali i one nešto starije. Naime, u ovoj zaista kreativnoj radionici može se naći sve, od opreme za krevetić koja uključuje ogradicu za krevetić, poplun i navlaku za poplun, jastučnicu sa jastukom i plahtu za madrac do jastuka za dojenje te marame za dojenje za one malo sramežljivije.

Podlošci za kolica razveselit će svaka kolica, a njihovo meko poliestersko punjenje učinit će ih udobnijima i toplijima za svako dijete. MOM design u ponudi ima i dekice koje izrađuje od 100%-tnog pamuka i minkeeja, mekanog materijala koji će umiriti i onu aktivniju djecu. Da ne bi bilo nereda prilikom hranjenja brinu se moderni slinčeki izrađeni od dizajnerskog pamuka i visokoupijajućeg frotira. Poseban su hit i čvor trakice za kosu za dijete, ali i za mame koji će zasigurno privući svačiju pažnju.

Osim toga, tu su i tzv. gricke za nosiljke. Praktičan dodatak namijenjen svim bebama koje vole grickati i sliniti naramenice svojih nosiljki. Izrađene su od mekog, dizajnerskog pamuka i visoko upijajućeg frotira te imaju i trakicu - bebi za zanimaciju ili za pričvrstiti igračku ili dudicu. 

Mama Maja kaže da najveću kreativnu slobodu ima prilikom izrade didaktičkih kocki pa njih radi s posebnim zadovoljstvom. Kocke su izrađene od materijala različitih tekstura i boje te je na njoj i mnoštvo šarenih trakica. Ona zvecka, ima 3D aplikaciju i jednu dužu trakicu na druker kako bi se mogla pričvrstiti za kolica ili krevetić. Dimenzije su joj 10x10x10cm, taman za male ručice.

U ovoj radionici može se naći još puno toga, a za više informacija pošaljite upit na mail mom.deezajn@gmail.com ili posjetite MOM design facebook stranicu.

Osvojite!

MOM design je odlučila darivati najkreativnije čitatelje Večernjaka i tako razveseliti njihove mališane poklonom za Svetog Nikolu.

Imate priliku osvojiti čak dvije didaktičke kocke, jednu sa aplikacijom za dječake, a drugu za djevojčice te set od dva slinčeka i čvor trakice za kosu.

Putem obrasca na dnu članka napišite nam zašto bi Sveti Nikola trebao baš vašem djetetu napuniti čizmicu za Svetog Nikolu, a poklone će osvojiti tri najkreativnija čitatelja.

Svoje odgovore šaljite do ponedjeljka, 30. studenog, do 12 sati. Sretne dobitnike ćemo objaviti najkasnije u utorak kako bi im pokloni stigli na vrijeme za Svetog Nikolu.

Sretno!

Fill out my online form.

Didaktičku kocku za djevojčice osvojila je Lidija Tutnjić iz Duge Rese, didaktičku kocku za dečke osvojila je Doris Kalajžić iz Makarske, a set slinčeka i trakice za kosu ide Marini Biljak iz Splita.

Čestitamo!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?