Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite

Ljubitelji vrhunskog tenisa i zabave konačno su došli na svoje

ATP turnir
Foto: Promo foto
1/3
13.07.2015.
u 11:05

Osvojite ulaznice za ATP turnir u Umagu

Neki od najatraktivnijih tenisača svijeta, dvije vrhunske ekshibicije, svjetski poznati DJ, najveće zvijezde regionalne estradne scene, bogati gourmet program i nekoliko iznenađenja. Program ovogodišnjeg 26. Konzum Croatia Opena Umaga bogat je atraktivnim i raznovrsnim sadržajem koji će od 17. do 26. srpnja pretvoriti Umag u središte ljetne zabave.

Listu tenisača ovogodišnjeg turnira predvodi jedan od najvećih showmana današnjeg tenisa -  Gael Monfils  spada u red onih igrača na čijim mečevima nikada ne možete biti sigurni što ćete doživjeti. Monfils drugi put dolazi u Umag, a 2013. je pokazao koliki je mamac za publiku, jer su ulaznice za njegove mečeve bile iznimno brzo rasprodane.

Uz Monfilsa, u Umagu će ove godine igrati i Fabio Fognini, još jedan iz kategorije nepredvidljivih, te Borna Ćorić koji predvodi hrvatske, ali i mlade snage koje dobivaju sve više pozornosti na ATP World Touru posljednjih mjeseci.

Uz natjecateljski dio turnira, gledatelji će ove godine imati priliku uživati u čak dva ekshibicijska meča. Prvi će turnir otvoriti u subotu, 18. srpnja, Goran Ivanišević i prijatelji, među kojima će biti Borna Ćorić, ali i neke od najvećih zvijezda hrvatskog sporta uopće, dok je drugi na rasporedu u srijedu, 22. srpnja i okuplja Magnusa Normana i "kralja Umaga" Carlosa Moyu.

Glazbeni program Party Nights donosi svakodnevnu zabavu do ranih jutarnjih sati za različite ukuse uz nastupe velikih glazbenih imena. Program ove godine počinje velikim koncertom Željka Joksimovića, a vrhunsku zabavu jamče i grupa S.A.R.S., Bob Sinclair i DJ Cristian Marchi  uz atraktivni Salsa party.

Osvojite ulaznice!

Otkrijte nam što za vas znači ATP turnir, a 15 najkreativnijih odgovora nagrađujemo dvjema dnevnim ulaznicama za praćenje službenih teniskih mečeva na ATP Stadionu u tjednu turnira, za ponedjeljak, 20. 7., utorak, 21. 7. i srijedu, 22. 7. Oslobodite svoj kreativni duh i pošaljite nam svoje odgovore do srijede, 15. 7. do 14 sati.

Fill out my online form.
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?