Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite Nivea CARE

Jutarnje spremanje uz ovih nekoliko trikova nikad nije bilo brže

Nivea CARE
Foto: Promo foto
1/2
29.03.2016.
u 14:24

Oh ne, opet ste to napravili! Odgađanje ustajanja iz kreveta pokvarilo vam je planove o mirnom i polaganom jutarnjem spremanju za posao ili fakultet.

Multitasking je vaš najbolji prijatelj. Prije tuširanja, pristavite vodu za čaj ili kavu. Voda će zakuhati dok završite svoje mirisno putovanje, čime ćete uštedjeti na vremenu, a stići ćete nešto i pojesti prije nego izjurite iz svog doma.

Nakon brzinskog tuširanja, umjesto stavljanja masnog losiona za njegu kože za čije upijanje nemate vremena, posegnite za NIVEA Care kremom s wow efektom. Njezina tajna je u uravnoteženoj količini kristala voska koji koži pružaju intenzivnu i dugotrajnu hranjivu njegu, izravno se apsorbirajući na koži.

Inovativna formula sadrži hidrodisperzivni vosak te kao osnovu ima vodu, ali i sićušne hranjive čestice hidro voska umjesto kapljica ulja. Kada one dođu u dodir s kožom, istog se trenutka otapaju i intenzivno njeguju kožu, bez ostavljanja masnog traga na koži.

Ovu kremu možete koristiti i za nježnu njegu nakon brijanja ako ste morali "na brzaka" ukloniti neželjene dlačice.

Zapamtite, po jutru se dan poznaje, i usprkos stresnom buđenju, ne morate cijeli dan nastaviti u tom tonu. Pametnim korištenjem vremena koje imate na raspolaganju te pokojim trikom, stignete biti njegovane i lijepe.

Prije samog izlaska, NIVEA Care kremu nanesite na ruke kako bi ih zaštitili od vremenskih utjecaja, a zbog njezina lagane i nemasne teksture, malo NIVEA Care kreme možete nanijeti i na usne te tako i njih zaštiti.

Još gutljaj kave ili čaja koji ste pripremile i spremne ste za polazak.

 

Popunite svoje podatke u obrascu i opišite nam kako izgleda vaša jutarnja rutina. Možda baš vaša bude među 5 najneobičnijih koje ćemo nagraditi NIVEA Care kremom. Šaljite nam svoje rutine sve do četvrtka, 31. ožujka u ponoć. Dobitnike objavljujemo u petak, 01. travnja.

 

Dobitnici su: Mateja Mikuš Bučec, Ivana Japel, Marica Šincek, Gordana Pavić i Željka Rakuljić.

Želite prijaviti greške?