Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert u Areni

Osvojite ulaznice za koncert Enriquea Iglesiasa

Enrique Iglesias
Foto: Promo foto
1/6
02.05.2016.
u 16:43

Latino lover i svjetska zvijezda, Enrique Iglesias, u Hrvatsku dolazi za 6 dana. Još od prosinca, kada je koncert najavljen, obožavateljice broje dane. Sada ih ima još samo 6

Ovaj pjevač i humanitarac u Hrvatskoj uživa status prave zvijezde pa ne čudi da je već prodano preko 13.000 ulaznica. Osim što nastupa na Majčin dan, 8. svibnja slavi i 41. rođendan pa će ovaj koncert ujedno biti i jedna velika rođendanska zabava za sve posjetitelje.

Za njegov rođendan Dolcela priprema veliko iznenađenje - tortu od 500 kilograma - s kojom će ga organizatori iznenaditi u backstageu. Sigurno u životu nikada nije puhao svjećice s polutonske torte, a to će iznenađenje, nakon koncerta, Enrique podijeliti sa svojim fanovima. Dakle, slobodno se može reći da je ovo prava koncertna poslastica - Enrique i kolači.

Enrique je pokazao pravo zvjezdano lice traživši samo tri Mercedesa, plate voća i povrća, te puno vode. Jednostavnost koja krasi samo najveće svjetske zvijezde nije iznenadila jer je ovaj humanitarac više puta pokazao veliko srce putem svoje zaklade.

Svjetska latino zvijezda, Enrique Iglesias, u Zagreb dolazi u sklopu svoje svjetske turneje “SEX and LOVE”. Ovaj Latino lover, s prodajom preko 100 milijuna albuma, milijunom obožavatelja diljem svijeta, preko milijardu pregleda samo jedne pjesme na You Tubeu, u Zagrebu će prirediti pravi show. Hrvatskoj će publici, 8. svibnja predstaviti svoje najveće hitove poput “Bailando”, “Noche Y De Dia”, “Turn the night up”, “Tonight”, “I like it”, “Do you know”, “Not in love”, “Bailamos”, “Ring my bells”, “Hero” i mnogo drugih.

Njegovi hitovi su više od 70 puta dosegli broj jedan na Billboardovoj ljestvici, surađivao je s mnogim svjetskim glazbenicima i ostvario zavidnu karijeru koja traje već godinama.

Ulaznice za ovaj spektakl godine prodaju se u sistemu Eventim i na svim prodajnim mjestima Eventima, a cijene se kreću od 219 do 459 kn.

Ne propustite ovaj fantastični koncert i -  Bailando!

 

Za naše čitatelje osigurali smo 2 x 2 ulaznice. Možete ih osvojiti sudjelovanjem u nagradnom natječaju tako da popunite obrazac u nastavku i ukratko nam opišete kako bi izgledao jedan dan s Enriqueom. Dva najkreativnije odgovora osvajaju po 2 ulaznice za koncert.

Dobitnike objavljujemo u četvrtak, 5. svibnja.

Dobitnice ulaznica su: Davorka Zoretić i Kristina Bunčić.

Želimo vam dobar provod!

Želite prijaviti greške?