Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADNI NATJEČAJ

Jesi li za novu modnu kombinaciju?

Foto
Foto: Thinkstock
29.10.2015.
u 14:57

Tvoja odjeća iz ormara krije vesele uspomene i sjećanja te uvijek razvučeš 'onaj' osmijeh kada se sjetiš gdje si bio u baš toj obleki? Ispričaj nam tu priču koju krije npr. tvoja vesta ili hlače ili pak kaput. Vrijeme je za novu modnu kombinaciju!

Najkreativnijih pet radova nagradit ćemo poklon bonom u vrijednosti od 500 kn za potrošnju u shopping centru City Center one. Poklon bon iskoristi za shopping u više od 400 trgovina najpoznatijih brandova u City Centeru one Zagreb West, East i Split. Radove nam možeš poslati od 28.10. do 11.11.

Zagrebačka banka i Večernji list ti donose specijal Mladi: imate li svoje mjesto? U specijalu se nalazi i nagradni natječaj Jesi li za novu modnu kombinaciju? u suradnji s City Centerom one na koji se možeš prijaviti sa svojim radom.

Napomena: Dopušteni su isključivo autorski radovi, dakle tvoje vlastite fotografije, a ne tuđi autorski rad. Ako žiri utvrdi da je fotografija neoriginalna ili krši tuđa autorska prava, korisnik neće imati pravo sudjelovanja u natječaju.

Želite prijaviti greške?