Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradni natječaj

Osvojite ulaznice za koncert Marije Šerifović u Lisinskom

Marija Šerifović
Foto: Tomislav Jagar
1/5
07.09.2016.
u 12:14

Jacques Houdek i Nina Badrić gosti na koncertu Marije Šerifović u Lisinskom 15.rujna

Kao poseban gost na prvom solističkom koncertu Marije Šerifović u Lisinskom, osim Nine Badrić, nastupit će jedan od najboljih muških vokala u regiji – Jacques Houdek. Upravo su Nina i Jacques dva izvođača iz Hrvatske koje Marija posebno cijeni i koje je željela ugostiti 15. rujna.

„Bit će to vaš najbolji provod u životu“ – izjavila je u nedavnom posjetu Zagrebu gdje je boravila zbog intervjua uoči nadolazećeg koncerta. Marija uglavnom živi na relaciji Beograd – Los Angeles, a trenutno je na američkoj turneji, nakon koje stiže u Zagreb i nastavlja jesensku turneju po skandinavskim zemljama.

Pobjednica Eurosonga iz 2007. godine s pjesmom „Molitva“ i vrhunska vokalistica – Marija Šerifović, 15. rujna u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog nastupit će u pratnji benda i prirediti provod za pamćenje.

U posljednjih godinu dana Šerifović je objavila trilogiju singlova; Pametna i luda, Sama i nervozna te Svoja i tvoja koji zajedno imaju preko 20 milijuna pogleda na YouTubeu, a svaki njen post na društvenim mrežama budno prate mediji i preko 300.000 obožavatelja. Iza sebe, do sada, ima šest albuma, pet studijskih te jednu kompilaciju.

U pjevačkim krugovima i među publikom poznata je kao odličan showmaker, a da će ovo zaista biti koncert koji će ispuniti očekivanja i najzahtjevnije publike, svojim gostovanjem pridonijet će i miljenica zagrebačke publike – Nina Badrić te jedan od najboljih muških vokala u regiji i dobitnik brojnih nagrada i priznanja – Jacques Houdek.

Jacques Houdek je od  2007. godine do danas redovito na listi 10 najizvođenijih izvođača u Hrvatskoj, a do sada je čak pet puta rasprodao veliku koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog.

Iza sebe ima 4 studijska albuma; „Čarolija“(2004.), „Živim za to“ (2006.), „Crno i bijelo“ (2008.) te „Meni za ljubav“ (2012.); dva albuma za djecu - „Kad si sretan“ i „Idemo u zoološki vrt“, dva cd/dvd izdanja snimana uživo - „Live in Gavella“ i „Live in Sax“, jednu kompilaciju „Za posebne trenutke“ te božićni album “Najveći božićni hitovi“.

Visokim tiražama njegovih izdanja svjedoči čak pet srebrnih ploča te po jedna zlatna, platinasta i dijamantna.

Sinergija dvaju moćnih žena i tri vrhunska vokala, Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog 15. rujna, pretvorit će u mjesto jedinstvenog užitka.

Ulaznice su u prodaju po cijeni od 120 do 160 kn putem www.ulaznice.hr, a mogu se kupiti i na blagajni dvorane te na svim ovlaštenim prodajnim mjestima tog sustava. Sve informacije o koncertu možete i dalje pratiti na www.lisinski.hr ili na Facebook eventu.

 

Osvojite 2x2 ulaznice! Popunite obrazac u nastavku i napišite nam koga bi poveli na ovaj koncert i zašto. Dva najkreativnija odgovora nagrađujemo s 2 ulaznice. Dobitnike objavljujemo u ponedjeljak 12. rujna.

Dobitnici ulaznica su: Lora Kunkić i Ivan Šimić.

Želite prijaviti greške?