Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnici

Dječje kostime za maškare osvojile su...

Darujemo 3 dječja kostima
Foto: PR FOTO
1/4
21.02.2014.
u 10:05

U suradnji s internet trgovinom Party Pops darujemo vam tri dječja kostima za maškare po izboru!

Tražite kvalitetne dječje kostime za maškare ili kostime za odrasle? Želite organizirati tematski party, a nemate gdje kupiti prigodne kostime i dodatke? Sve to možete pronaći na Party Pops web trgovini kroz cijelu godinu!

Party Pops je prvi hrvatski webshop specijaliziran za prodaju party programa za sve prigode, sezonskih dekoracija, kostima i balona na jednom mjestu. To je mjesto na kojem kupci iz udobnosti vlastitog naslonjača, bez suvišnog gubljenja vremena na potragu onoga što u konačnici neće pronaći u trgovinama, mogu izabrati između više od 1000 odmah dostupnih artikala uz pomoć kojih mogu prirediti proslavu bilo koje prigode kao što je dječji rođendan, djevojačka večer, vjenčanje, rođenje djeteta, organizirati tematski party ili kostimiranu zabavu uz kostime prestižnih europskih proizvođača Christys i Smiffys.

Ako želite svom djetetu prirediti tematsku proslavu rođendana s omiljenim likovima iz crtića, ovdje ćete pronaći sve što vam treba, sve na jednom mjestu, uz brzu dostavu na kućna vrata i sigurnu kupnju iz naslonjača! Party Pops u svojoj ponudi ima Disney, Mattel (Barbie i Monster High), Rovio (Angry Birds) i mnoge druge licencirane proizvode, dostupne kako u maloprodaji, tako i u veleprodaji.
Također, u ponudi se nalazi i veliki izbor kvalitetnih dječjih kostima za maškare te kostima za odrasle uz mnoštvo pratećih dodataka.
Na www.partypops.hr pronaći ćete kvalitetne ženske perike, maske, brkove i brade, šminku, pernata krila, vampirske zube i umjetnu krv i još mnogo drugih dodataka za najluđi karneval ili tematski party! Osim artikala koji su odmah dostupni na webshopu, Party Pops omogućava tijekom cijele godine isporuku većih količina kostima i dodataka klubovima, igraonicama i event management agencijama koje organiziraju različite tematske partyje. Cool party ideje, nove proizvode i kolekcije te informacije o akcijskim ponudama i sniženjima Party Pops vam donosi i na svojoj Facebook stranici.

Za sve posjetitelje portala osigurali smo 3 dječja kostima prema vašem izboru. Sudjelujte u natječaju do ponedjeljka 24.2. u podne jer nagrađujemo svakog pedesetog prijavljenog. Svaki sudionik može se prijaviti jednom s jednom email adresom.

Sretne dobitnice su:
Mira Ivančin
Jelena Saraja
Ana Gudelj
Sve dobitnice o načinu odabira kostima za maškare i preuzimanja nagrade bit će obaviještene mailom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?