Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite

Goal.com vam daruje tri kartona Zmajskog piva

Zmajsko pivo
Slavko Midžor/PIXSELL
11.11.2014.
u 15:33

Portal Goal.com vas priprema za nedjeljnu utakmicu Hrvatska-Italija i poklanja vam tri kartona Zamjskog piva! Uključite se i uživajte u svijetlom Pale Ale i tamnom Porter pivu

U nedjelju se nastavlja kvalifikacijski put Hrvatske prema Europskom prvenstvu 2016. godine u Francuskoj. Kockasti gostuju na San Siru, a protivnik je Italija te vas Goal.com tom prilikom nagrađuje pivom.

Uključite se u natječaj i osvojite Zmajsko pivo

Tri sretna dobitnika imaju priliku osvojiti po jedan karton hvaljenog Zmajskog piva, a prijava ne može biti jednostavnija! Uključite se u natječaj popunjavanjem nagradnog obrasca na goal.com.hr sve do četvrtka, 13. studenog u 14:00 sati, nakon čega potražite imena dobitnika. Sretno!

Jeste li već probali Zmajsko pivo?

Zmajsko pivo proizvodi se u prvoj hrvatskoj kraft pivovari, u 370 kvadrata u Baštijanovoj ulici u Zagrebu, a kuha ga majstor Andrej Čapka.
U samo dva tjedna Zmajska pivovara je prodala svih početnih dvije tisuće litara svijetlog Pale Alea i tamnog Portera, vrsta piva koje se tamo proizvode, 400 litara samo u prvom vikendu neslužbenog predstavljanja u popularnom Tolkien'su.
Zmajska je pivovara u potpunosti samostalan pogon, tu je i punionica kapaciteta 3500 boca na sat s etiketirnicom, parom pogonjena kuhaonica. Rezultat je odlično ocijenjen proizvod na RateBeeru i Untappdu, portalu i aplikaciji za ocjenjivanje piva.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar cluesblues
cluesblues
11:31 12.11.2014.

…a dizajn etoketa im je ko sredstvo za lastenje parketa….

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?