Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradna igra

Osvojite FaceUp – estetski tretman za pomlađivanje lica

FaceUp - estetski tretman za pomlađivanje lica
Foto: Promo foto
1/3
17.06.2016.
u 09:36

FaceUp je izuzetno uspješan tretman za sigurno i brzo pomlađivanje područja lica, vrata, dekoltea i ruku

Nakon tretmana koža je čvršća, zategnutija, blistava i pomlađena, bore, ožiljci od akni i sunčeve pjege su smanjenje ili uklonjene, boja kože je ujednačenija, a tekstura kože poboljšana, miteseri su uklonjeni, pore su smanjene, ten je glađi i čišći, stimulirana je proizvodnja novog kolagena,  znatno je poboljšana cirkulacija kože i potaknut limfni sustav.

FaceUp istovremeno kombinira učinke abrazije i duboke mikromasaže, te je tako najugodniji tretman s izvanrednim estetskim rezultatima.  Omogućuje preciznu kontrolu nad dubinom abrazije, nema vakuuma, nema neugodnog potezanja kože i mogućih neželjenih reakcija kože.

 

Izuzetno je koristan i učinkovit kod sljedećih problema:

Hiperpigmentacija

Hiperpigmentacije, nastale zbog upalnih procesa ili jakog izlaganja suncu, mogu se uspješno i brže tretirati zahvaljujući Face Up metodi dermoabrazije.

Nepravilnosti od akni

Kod osoba s komedoničnim aknama ili nepravilnostima na koži, redovitom primjenom ovog tretmana može se obnoviti koža i smanjiti ožiljci.

Bore i pore

Kombinacija mikropulzacija i mikrodermoabrazije dovodi do formacije novog kolagena, zatezanja kože, sužavanja pora, ujednačenijeg tena.

 

FaceUp tretman moguće primijeniti na svakom tipu kože, prilagođava se individualnim potrebama, ugodan je i opuštajući. Tretman traje do 45 minuta, ovisno o stanju kože i veličini tretiranog područja.

Ovisno o indikaciji koja se tretira, potrebno je u prosjeku 5 tretmana, s razmakom od 7 do 10 dana između tretmana, a kod svih pacijenata estetski rezultati vidljivi su već nakon prvog tretmana.

 

Želite li osvojiti FaceUp tretman?

Popunite obrazac sa svojim osobnim podacima i upitnik o stanju kože lica čime automatski sudjelujete u nagradnoj igri. Nagradna igra traje od 17. lipnja do 11. srpnja. Sretno!

>>Pravila nagradne igre

Dobitnica tretmana je Manuela Makarov. Čestitamo!

Fill out my online form.

Želite prijaviti greške?