Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnici

Dobitnici natječaja ˝Darujemo naj žene˝

Nagradni natječaj ˝Darujemo naj žene˝
Foto: Vecernji.hr
07.03.2014.
u 13:04

U povodu Dana žena na portalu smo organizirali natječaju u kojem ste podijelili s nama koja žena vama znači najviše, a 17 najboljih nagradili smo vrijednim nagradama.

U natječaju ˝Darujemo naj žene˝ koji je završio u petak 7.3. u podne posjetitelji portala prijavili su svoje majke, žene, sestre, šogorice... A najboljih sedamnaest prema broju vaših glasova osvaja vrijedne nagrade koji su osigurali partneri Diesel, L'OCCITANE, NUXE i Oriflame.

Sretni dobitnici nagrada su:

Diesel poklon bon u vrijednosti 1.500kn osvojila je Lidija Tomić.
Eau de Toilette Jasmin & Bergamote, 75 ml osvojila je Ivana Kolaković.
Eau de Toilette Magnolia & Mûre, 75 ml osvojila je Tea Blaževac.
Eau de Toilette Thé Vert & Bigarade, 75 ml osvojila je Maja Župan.
Poklon paket NUXE kozmetike koji uključuje Huile Prodigieuse Čudesno suho ulje i Bio-Beauté by NUXE Obojeni balzam za usne, u nijansi zavodljive maline osvojile su: Ivana Marić, Tamara Franjević i Tamara Pečurica.
Oriflame poklon paket koji uključuje Milk and Honey noćnu kremu i Milk and Honey kremu za područje oko očiju osvojili su: Tina Sović, Mirjana Plećaš, Anita Petanović, Vedrana Mak, Nebojša Abadžić, Sanja Filipović, Lana Gugić, Anita Baćurin, Biserka Polović i Zvjezdana Badalić.

Hvala svima na sudjelovanju u natječaju, čestitke sretnim dobitnicima koji će o načinu preuzimanja nagrada biti obaviješteni mailom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?