Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tekuće zlato iz prirode

Dobitnici nagradne igre Olival!

Olival
Foto: Olival
1/3
09.09.2014.
u 11:04

U suradnji s Olivalom pet čitateljica nagrađujemo paketom koji uključuje micelarnu otopinu i regenerativnu kremu za lice.

Sretne su dobitnice:

  • Nada Skejo, Samobor
  • Suzana Žeravica Milković, Virovitica
  • Dubravka Matić, Zaprešić 10290
  • Mirjana Plećaš, Orahovica
  • Lana Gugić,Varaždin

Hidratizirana i zdrava koža lica osigurava bezvremensku ljepotu svake žene, no zbog svakodnevne izloženosti stresu te brojnih vanjskih čimbenika potrebno joj je pružiti puno više njege.

Kako bi koži lica osigurali učinkovitu njegu u Olivalu su osmislili liniju koja se bazira na smilju, biljci s regenerativnim i protuupalnim svojstvima za koju se kaže da je besmrtna.

Foto: Olival

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?