Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite

Digitalni marketing – sadašnjost i naša budućnost

We strategija
Foto: Promo foto
1/3
06.11.2015.
u 17:03

Konferencija o internetskom marketingu

19.11.2015. u Zagrebu udružujemo domaće snage stručnjaka i specijalista za internetski marketing koji će svoja najnovija saznanja i najkonkretnije praktične primjere, implementacijom bogatog "know-how" znanja, prenijeti na sudionike konferencije Web::Strategija 16 – Laboratorij digitalnog marketinga.

8 predavanja + panel raspravu vode najutjecajniji i najkvalitetniji web-stručnjaci i web-stratezi 
s "up to the minute" temama iz dinamičnog svijeta internetskog marketinga koji je vičan promjenama iz dana u dan. Konferencija je mjesto na kojemu se udružuju najnaprednija znanja, poznati stručnjaci, ljudi s kojima dijelimo ista mišljenja i ideje, zabava, upoznavanje i otkrivanje - to jest Web::Strategija.

PRIJAVE za cjelodnevni konferencijski dan otvorene su još samo 10 dana pa marketinške agencije, web dizajn studiji, internetski poduzetnici, vlasnici web-shopova, online medija, portala, opinion-makeri  i studenti - POŽURITE!

19.11. odvojite dan za sebe i svoju tvrtku, vratiti će se dvostruko!

Prijave za Masterweb natječaj

PRIJAVITE svoju web-stranicu ili web-kampanju do 11.11. za jednu (ili obje) od kategorija:

  • Najbolje korporativne web-stranice 2015
  • Najbolja web-marketing kampanja 2015

Na samoj konferenciji, uživo, proglasiti će se Masterweb pobjednici čija će postignuća prenijeti vodeći hrvatski mediji. Ne oklijevajte i pobijedite jer vrijeme je da i vaš ured krasi Masterweb nagrada!

Nagradni natječaj

Prvih 10 osoba koje se jave na e-mail info@webstrategija.com uz naslov „Najbrži sam“, osvajaju besplatnu ulaznicu za cjelodnevnu konferenciju u vrijednosti 675,00 kn!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?