Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnik

Na Dinner in the Sky u Zagrebu ide..

Dinner in the Sky
Foto: PR FOTO
1/5
06.06.2014.
u 14:53

Uključite se u nagradni natječaj, budite najbolji i osvojite koktel za dvije osobe na 50 metara visine!

Dinner in the Sky® - fantastičan doživljaj, na stolu za 22 osobe, koji se podiže uvis, na 50 metara visine iznad hotela The Westin Zagreb očekuje sve zainteresirane od 11. do 15. lipnja

Za sve posjetitelje portala osigurali smo 1 x koktel za dvije osobe na Dinner in the Sky® (održava se 11.6. u 23.20 sati).

Sudjelujte u natječaju do nedjelje 8. lipnja u ponoć, a najkreativniji odgovor ćemo nagraditi kartom.
Bojan Oklopčić sretni je dobitnik ulaznice za koktel za dvije osobe te je o načinu preuzimanja nagrade obaviješten e-mailom.

Što je Dinner in the Sky?

Posjetitelji će moći doživjeti čari vrhunske kuhinje The Westin Zagreba, pod kuharskom palicom izvršnog šefa kuhinje, Tomislava Hrubana. Jedan od najboljih šefova kuhinje u Hrvatskoj i regiji, višestruko nagrađivani šef kuhinje The Westin Zagreba pripremat će birane delicije za niz jedinstvenih gourmet večera, Dinner in the sky®, te će se osobno pridružiti gostima na visini od 50 metara, kako bi govorio o svojoj strasti prema kuhanju i kako bi gostima bolje približio jela u kojima će gosti tada uživati.

Ekskluzivan i ekstravagantan projekt Dinner in the Sky® započet je 2006. u Brusselsu. Dinner in the sky® nudi dašak avanture za istinske gurmane - izvrsnog šefa kuhinje koji priprema jela, večeru služenu visoko iznad tla te osim gurmanskog užitka nudi i dozu adrenalina. Već je naredne godine ovaj koncept dobio prestižno priznanje od Forbes magazinea te je uključen na listu najekstravagantnijih restorana na svijetu.

Od tada, ova je neobična gurmanska atrakcija gostovala u 45 zemalja u svijetu, uključujući London, Las Vegas, Dubai, Helsinki, Vilnius, Riga, Kijev itd.

Ovog će ljeta Dinner in the Sky® posjetiti Zagreb te pozdraviti i dočekati goste na samo pet dana, od 11. do 15. lipnja 2014. iznad hotela The Westin Zagreb.

Što se sve znalo događati tijekom Dinner in the Sky® ?

Dinner in the Sky® tim svjedoči svakojakim posebnim trenutcima sa stola i krana. 
Jedan od najromantičnijih trenutaka je kad muškarac zaprosi svoju bolju polovicu. Zaručnički se prsten često nalazi skriven, do trenutka prosidbe, ispod poklopca ili pladnja i kada ga konobar podigne, krene prosidba, praćena suzama radosnicama. Tada mladi, netom zaručeni par silno želi što je moguće prije sići na tlo, da se mogu poljubiti, obzirom da su na stolu vezani u sjedalu i poljubac tada nije lako izvediv.
Vjetar na 50 metara visine je nešto jači nego na tlu i poigrava se s gostima. Inače se ne smijete kada u elitnom restoranu dobijete list salate u lice ili kada salvetu ili dekorativnu grančicu kopra otpuše vjetar direktno iz ruku šefa kuhinje ili konobara, Vama na košulju.
Ne događa se često da ružičasti iPhone pada direktno na tlo s 50 metara visine, a da je gošća i dalje sretna, jer se ipak nađe kavalir, njezin dečko, koji trenutno ponudi nabavku novog iPhonea. Unatoč tome što osoblje DITS-a moli goste da paze na svoje stvari sa stola, bilo je slučajeva pada raznih vilica, noževa, čaša, ručnih satova, telefona, novčanika i sličnog.
Šefovi kuhinje, koji se inače "kriju" u svojim kuhinjama, postaju glavne zvijezde i govornici, kada se vinu u vis te inspirativno objašnjavaju svoje tajne kulinarskog umijeća koja se serviraju na DITS stolu te često moraju davati, baš poput pop zvijezda, autograme. Atmosfera na DITS stolu je toliko posebna da šefovi kuhinje često zapjevaju s gostima ili zaplešu s konobaricom.
Mjesto gdje se počelo sa "selfies" - ne zaboravite svoje smartphone i kamere uzeti sa sobom, jer je DITS stol mjesto gdje ćete snimiti prvi selfie sa Zagrebom u pozadini, iz ptičje perspektive.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?