Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnici

Festivalsku ulaznicu za Špancirfest osvojile su...

Špancirfest
Foto: Špancirfest
1/5
20.08.2014.
u 15:28

Uključite se u natječaj, budite kreativni jer dvoje najboljih osvaja festivalske ulaznice za koncerte na ovogodišnjem Špancirfestu

Špancirfest ove godine počinje 22.08., a završava 31.08., a kao i uvijek nudi 10 dana vrhunskog kulturno-zabavnog programa, na jedinstvenoj pozornici grada Varaždina. U proteklih petnaest godina održavanja Špancirfest je od lokalnog događanja izrastao u međunarodno prepoznatljivi turistički brand ne samo Varaždina i varaždinske regije, već i cijele kontinentalne Hrvatske.

Glazbeni program Špancirfesta odvija se na čak četiri pozornice, a na onoj glavnoj nastupaju ove godine, između ostalih Blondie, Stereo MC's, 2Cellos, Laibach, Parni Valjak i brojni drugi. Osim njih, na Špancirfestu se može uživati u koncertima Amire Medunjanin, Rade Šerbedžije, Lačnog Franca, Tamare Obrovac. Detaljan program Špancirfesta pogledajte ovdje.

Za sve posjetitelje portala osigurali smo 2x1 festivalsku ulaznicu koja vrijedi za sve koncerte na pozornici Stari grad.
Uključite se u natječaj do četvrtka 21. kolovoza u 15 sati, budite kreativni jer dvoje najboljih osvaja festivalsku ulaznicu.

Sretne dobitnice festivalske ulaznice su Karolina Horvatin i Tajana Kozina. O načinu preuzimanja ulaznica dobitnice su obaviještene e-mailom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?