Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Impresivna nagradna igra Večernjeg lista

Darujemo novu Hondu HR-V!

03.10.2015.
u 09:00

Sa samo 8 kupona možete se naći za volanom ovog prekrasnog automobila

HR-V svojim suvremenim izgledom ne privlači samo poglede već i osvaja srca. Robustan izgled i sportski profil čine ga automobilom koji ćete rado vidjeti i u kojem ćete rado biti viđeni. Neovisno o tome gdje se nalazite, bio to vikend u prirodi ili vožnja gradom.

Zahvaljujući inovativnim rješenjima, HR-V nudi pregršt prostora za putnike i izdašni prtljažni prostor volumena 453 l (s uspravno postavljenim stražnjim sjedalima). Sklapanjem stražnjih sjedala, stvara se prtljažni prostor ravne podnice, volumena nevjerojatnih 1026 l (do visine prozora). 

Sve što trebate učiniti jest skupiti samo 8 kupona koji će se objavljivati u Večernjem listu od petka 2. 10. do subote 10. 10. Ako nekim slučajem propustite koji kupon, možete ga nadoknaditi JOKER kuponom koji se objavljuje u nedjelju 11.10.

Sakupljeni kuponi šalju se na adresu:

Večernji list d.o.o.

„Za nagradnu igru – Osvoji novu Hondu HR-V sa samo 8 kupona!“

p.p. 908, 10002 Zagreb

Pošiljke moraju stići najkasnije do 21. listopada kako bi sudjelovale u izvlačenju.

Detaljnije informacije o sudjelovanju u nagradnoj igri možete pronaći ovdje.

Igrajte Večernjakovu nagradnu igru i odvezite se u Hondi HR-V!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?