Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradni natječaj

CURAPROX - Švicarski stručnjak za oralno zdravlje

Curaprox
Foto: Promo foto
1/4
25.03.2016.
u 13:35

Švicarska tvrtka Curaden International AG sa sjedištem u Kriensu, nedaleko od Lucerna, pionir je na području razvoja proizvoda za održavanje oralne higijene i individualne dentalne preventive.

U suradnji sa švicarskim doktorima dentalne medicine, dentalnim asistentima i sveučilišnim stručnjacima stvoreno je pravo bogatstvo znanja o različitim tehnikama čišćenja zuba, dentalnoj higijeni i proizvodima koji kombiniraju istinsku korist s užitkom - a koji su istovremeno prihvatljivi, učinkoviti i atraumatski. Robna marka CURAPROX sadrži upravo takve proizvode, koji su stvoreni samo s jednim ciljem: doživotno očuvati zdravlje zuba i desni.

Foto: Promo foto

Najpoznatiji proizvodi iz Curaprox linije proizvoda su zubne četkice, od kojih je najbolja Curaprox CS 5460 ''ultra soft''. Za razliku od običnih četkica koje imaju 500-800 vlakana, 5460 gustih i mekanih CUREN® vlakana na glavi četkice čiste sve vidljive površine zuba besprijekorno i bez traumatiziranja desni. Dječje zubne četkice Curaprox CK 4260 i Curaprox Smart također sadrže gusta i mekana CUREN® vlakna koja mališanima osiguravaju bezbolno, a učinkovito četkanje.

Foto: Promo foto

Ipak, zubna četkica ne može očistiti sve površine, posebno one između zuba. Zato je Curaden stvorio liniju Curaprox CPS interdentalnih četkica s kvalitetnom i tankom žičanom jezgrom te dugim, finim vlaknima za učinkovito i nježno čišćenje svih međuzubnih prostora.

I kao dodatak cijeloj liniji, Curasept proizvodi s klorheksidinom sprječavaju stvaranje zubnih naslaga, što je posebno važno kod problema sa zubnim mesom, te kod različitih zahvata u usnoj šupljini kada je četkanje otežano.

Iz Curaproxa su za čitatelje pripremili 2 paketa koji sadrže:

- Curaprox CS 5460 ultra soft četkica za zube s Enzycal zubnom pastom (15 ml)

- Curakid CK 4260 četkica za zube za djecu do 5 godina

- Curaprox CPS 07 interdentalne četkice

- Curaprox kozmetička pernica

Foto: Promo foto

Kako bi osvojili paket, popunite obrazac u nastavku i napišite nam tko za vas ima najljepši osmijeh i zašto. Dva najkreativnija odgovora osvajaju ove super pakete. Nagradni natječaj traje do petka, 1. travnja, do 12 sati.

Sretno!

Dobitnici su: Sanela Tot i Mirela Petrović

Želite prijaviti greške?