Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl na otvorenom

Osvojite 2CELLOS CD ili narukvicu

2CELLOS
Foto: Simone Di Luca & Fabrice Gallina
1/11
14.06.2016.
u 15:17

Na zagrebačkom Tomislavcu će 2. srpnja biti održan pravi spektakl na otvorenom, a ulaz je slobodan

Luka Šulić i Stjepan Hauser se vraćaju u Zagreb kako bi s obožavateljima proslavili jubilarnu, petu obljetnicu uspješne karijere.

Nastup 2CELLOS na preuređenom Trgu kralja Tomislava će biti ujedno i zadnji koncert na njihovoj aktualnoj svjetskoj turneji.

Raskošnu produkciju i vrhunske izvedbe naših popularnih i hvaljenih virtuoza poklanjaju 2CELLOS, Grad Zagreb i Zagrebačka Filharmonija, a održat će se u sklopu novog open-air festivala Zagreb Classic.

2CELLOS će koncert početi klasičnim izvedbama u 21:30 sati nakon čega slijedi pravi show koji prati i raskošna produkcija koju će prvi puta predstaviti publici u Zagrebu. Za publiku su pripremili energične izvedbe popularnih hitova kojima su osvojili obožavatelje diljem svijeta.  

"Čast nam je što ćemo nastupiti na novom festivalu. Fenomenalnu produkciju koju smo imali na koncertu u Veroni u potpunosti ćemo preseliti u Zagreb. Koncerte u Americi smo odradili, a svjetsku turneju ćemo završiti gdje drugdje nego doma! - poručili su uvijek odlično raspoloženi Luka Šulić i Stjepan Hauser koji su sjajnim nastupom pred 12000 obožavatelja u Areni u Veroni u svibnju započeli europski dio turneje.

Zahvaljujući vrhunskim i energičnim izvedbama, sjajnoj komunikaciji s publikom, oduševljeni gosti ih nisu puštali s pozornice amfiteatra ni nakon tri bias. Budući da 2CELLOS imaju vjerne obožavatelje iz inozemstva koji ih redovito prate na turnejama, mnoge od njih očekujemo i na Tomislavcu.

No, prije velikog spektakla, 2CELLOS započinju snimanje novog, četvrtog studijskog albuma. Obradit će filmsku glazbu i ugostiti jedan od najboljih svjetskih orkestara, Londonski simfonijski orkestar.

 

Zagreb Classic će uz 2CELLOS ugostiti i niz prvorazrednih simfonijskih i opernih orkestara predvođenih našim br. 1 filharmonijskim orkestrom - Zagrebačkom filharmonijom.

Bit će to dio Zagrebačkog kulturnog ljeta - ZgKUL koji će i ove godine od lipnja do rujna ponuditi bezbroj nezaboravnih kulturnih događaja na dar svim Zagrepčanima i gostima našega grada. ZgKUL  će otvoriti najljepše otvorene i zatvorene pozornice grada Zagreba, koje će tijekom ljeta zauzeti brojni umjetnici - njih više od dvije tisuće.

Želite li osvojiti 2CELLOS CD ili narukvicu, popunite obrazac u nastavku i napište nam koju njihovu obradu volite i zašto. Četvero najkreativnijih osvojit će ili CD ili narukvicu.

Natječaj traje do 28. lipnja.

Dobitnici su: Tomislav Lebar (CD), Mirjana Parać (narukvica), Martina Martinec (narukvica) i Marko Opančar (CD).

Želite prijaviti greške?