Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maras o vidoševiću

'Ovakve su stvari nedopustive! Odavno je trebao odstupiti!'

'09.07.2013., Zagreb - Gordan Maras, ministar poduzetnistva i obrta.  Photo: Anto Magzan/PIXSELL'
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
12.11.2013.
u 11:22

Ministar poduzetništva ističe u intervjuu Soundsetu da mu je drago kako institucije rade svoj posao, dodajući da je Vidoševićevo ponašanje dokaz da s njim ima veze i HDZ, čiji je član bio

Ministar poduzetništva Gordan Maras za Soundset je komentirao uhićenje predsjednika HGK Nadana Vidoševića:

– Ovakve su stvari nedopustive. Još prije mjesec dana rekao sam da Vidošević mora odstupiti. Drago mi je vidjeti da institucije rade svoj posao. Želim upozoriti da priča o javnom novcu, javnim ovlastima, javnim pozicijama mora imati jednu drugu konotaciju kada su u pitanju HGK i Obrtnička komora – bio je jasan Maras, osvrnuvši se i na vezu Vidoševića s HDZ-ovom vlašću.


– Do zadnjih predsjedničkih izbora Vidošević je bio vrlo ugledan član HDZ-a. To je ta razina odgovornosti HDZ-a koja se prakticirala 90-ih, a ja bih rekao nastavila poslije 2004. do 2011. kada su bili na vlasti na čelu sa Sanaderom. To je dokaz da ovo i te kako ima veze s njima – poručio je Maras.

Više pročitajte ovdje.

Komentara 34

Avatar MK
MK
17:43 12.11.2013.

...kamo li srece da sa Vidosevicem odstupi i cijela nesposobna Vlada - i ona je vec trebala odavno odstupiti.

Avatar pašće
pašće
11:55 12.11.2013.

u Hrvatskoj se riječi....pljačka...krađa...otimačina...............zamijenjuju riječju HDZ

LA
larala
11:47 12.11.2013.

g. maras, jel ovo kampanja protiv hdz-a ili borba protiv lopovluka u ovoj zemlji?....osobno, u cijelom ovom cirkusu ne vidim naznake politicke volje za poštenjem vec upravo suprotno, makni tuđeg igraca da bi stavio svog....poštenje, rad u korist zemlje i naroda i dalje ostaju samo snovi o nekoj možda dalekoj buducnosti ili cak ni tad.....di bi vama palo na pamet da ukinete te izmišljene nekorisne agencije, komore itd...kad pomocu njih perfektno muzete lovu gospodarstvu koje izumire

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije