Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28.07.2015. u 11:35

Skromna proslava postala show

Zoran Milanović, hrvatski premijer, prihvatio je poziv Riječanke Josipe Turk na sarme i kolače koje je pripremila za proslavu svog 90. rođendana. Lijepo je što je premijer posjetio Josipu na riječkoj Kantridi i ponio košaru punu slatkiša, vina i cvijeća. Razumljivo je i da su ga putem pratili djelatnici osiguranja, ali ne znamo zašto je u posjet Josipi Turk poveo cijelu filmsku ekipu, fotoreportere i novinare. Da mu je doista stalo samo do simpatične ljudske geste, a ne PR efekta, došao bi u Rijeku sam i bez kamera. Ne bi mu bilo prvi put da u Rijeci boravi inkognito.

Fizički, psihički i politički iscrpljeni načelnik

Ante Jerolimov, saborski zastupnik i načelnik Preka, prva je žrtva novog etičkog kodeksa HDZ-a po kojem pravomoćno osuđene osobe ne smiju obavljati funkcije. Jutarnji piše da Jerolimov, kojem je dva puta ukidan zastupnički imunitet, još nije dobio sudsku presudu, ali je pristao na nagodbu što implicira krivnju. Jerolimov se stoga odlučio napustiti politiku i povući se s funkcija jer se, kako kaže, „fizički i psihički iscrpio“. Točnije, iscrpila se tolerancija središnjice HDZ-a prema njemu.

Bandić ovog kolovoza neće sam delati u gradu

Mirela Holy, predsjednica ORaH-a, objavila je da neće nikamo na ljetovanje, već ostaje u Zagrebu gdje ima jako puno posla. Gradonačelnik Milan Bandić tako neće biti sam u gradu. Još će netko čuvati Zagreb i samo delati, delati, delati.

Među savjetnicima ima i ‘čitačicu duša’

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, po prirodi posla ima brojne savjetnike od kojih je najugledniji dr. Hans-Werner Sinn iz njemačkog IFO instituta. Manje je poznato da Karamarko ima i savjetnicu za alternativnu duhovnost, Iris Tarbuk, koja se predstavlja kao „čitačica duša“. Iris Tarbuk rođena je u Izraelu, ali već 20 godina živi i radi u Zagrebu, otkriva Novi list, koji je iz više izvora potvrdio da je Karamarko redovito posjećuje. Tarbuk se predstavlja kao spiritualni medij i duhovna savjetnica koja je u kontaktu s anđelima i „svemirskom bibliotekom“. Zanimljivo je da ona nije prva Karamarkova savjetnica tog tipa, jer je ranije odlazio na seanse kod Fatme Nur Dženet.

Komentara 14

Avatar mirica19
mirica19
13:11 28.07.2015.

Eto, za takve gluposti ima vremena...kad je riječ o radu za Hrvatsku, nema komentara.

AN
ANM
12:31 28.07.2015.

Vjerojatno je išao ljubavnici, pa da to prikrije , napravio cirkus! Jadnik a i mi snjim !

Avatar mirica19
mirica19
13:12 28.07.2015.

Bitno da se premjer naslikava, a za gospodarstvo koga briga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije