Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Cedevite

Mršić: Protiv Albe moramo odigrati pametno i bez oscilacija

Veljko Mršić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/7
24.01.2017.
u 17:30

"Alba je vrlo agresivna ekipa. Na centarskim linijama je niža od nas i moramo odigrati pametnije negoli u Berlinu, a to u prvom redu znači da trebamo imati brži protok lopte"

Nakon tri uzastopna poraza košarkaši Cedevite u srijedu u 4. kolu skupine H TOP-16 Eurokupa dočekuju berlinsku Albu, a trener Veljko Mršić vjeruje da će odigrati pametno i bez oscilacija.

U posljednjih tjedan dana Cedevita je izgubila od Albe (76-93), zatim od Splita (63-66) u prvenstvu Hrvatske, te od Krke (86-90) u ABA ligi.

 "Upali smo u jednu malu krizu, tri poraza zaredom. No, to se događa i velikim momčadima kao što su CSKA i Fenerbehče. Ova dva zadnja poraza malo više bole, jer su to bile utakmice na jednu loptu, i moglo se je dogoditi da umjesto poraza ubilježimo pobjede. Nadam se da ćemo protiv Albe biti bolji, igrati sa manje oscilacija i doći do prve pobjede u Eurokupu", kazao je u utorak trener Cedevite Veljko Mršić.

 U skupini H Eurokupa vodi Valencia sa omjerom 3-0, slijedi Unicaja sa 2-1, Alba ima omjer 1-2, a Cedevita  0-3.

"Alba je vrlo agresivna ekipa. Na centarskim linijama je niža od nas i moramo odigrati pametnije negoli u Berlinu, a to u prvom redu znači da trebamo imati brži protok lopte", rekao je Mršić.

 Nakon pet tjedana pauze zbog ozljede u momčad se vraća Marko Tomas.

"Tomas je vrlo bitan za nas, s njim smo imali samo jedan poraz, od Crvene zvezde. Bio je pet tjedana van momčadi i danas je odradio prvi trening. Već sam njegov povratak u ekipu puno nam znači, a nadamo se da će protiv Albe dati svoj doprinos i na terenu", dodao je Mršić.

 Utakmica je na rasporedu u srijedu u 19 sati u Domu sportova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije