Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro je znati

Ovo je 9 namirnica koje najviše debljaju

umjetni zaslađivači
Foto: Thinkstock
28.05.2014.
u 08:05

Ako ste odlučili izgubiti kilograme, popis namirnica koje najviše debljaju sigurno će vam biti od koristi

Komentara 6

BR
Blade Runner
11:41 28.05.2014.

Gluposti. Brzoprobavljivi ugljikohidrati debljaju, i to zato sto brzo izazivaju glad i zbunjuju enzime gusterace. Masti (zivotinjske- mast i maslac, i maslinovo ulje), i zivotinjski proteini ne debljaju, pa cak ni krumpir. Vec pomazu maksimalno iskoristiti vitamine topive u mastima, minerale (masti) i graditi misicno tkivo ( proteini iz mesa) . Kad ste vidjeli debelu sirotinju koja je jela samo kuhani krumpir?? Ali zato debljaju zitarice (i one na kojima pise Fitness!) i sva preradjena hrana krcata soja lecitinom, pojacivacima okusa i secerima.

ĆA
ćaćaća
11:32 28.05.2014.

opet topla vodica .)

XN
xnet0822
08:26 28.05.2014.

Gluposti, opet neka vaša smicalica ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije