Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
amway predstavlja

NUTRILITE instant obroci - jednostavni i ukusni proizvodi za kontrolu porcija i unosa

bodykey
Foto: Amway
1/3
17.04.2014.
u 14:35

Ukusna i praktična pomoć pri kontroli obroka prilagođena pojedinačnim potrebama

Pretilost i problemi s težinom postaju sve veći globalni problem. Zbog užurbanog stila života i brojnih obaveza mnogi često nemaju vremena za pripremu konkretnih, zdravih obroka.

Stoga posežu za brzim, nezdravim opcijama koje, u većini slučajeva, dolaze u velikim porcijama. Kako bi se osjećali dobro i bolje se nosili sa svakodnevnim životom nužno je brinuti o sebi i svojoj vlastitoj dobrobiti.

Prvi korak ka ostvarenju tog cilja je pravilna prehrana.

Kako bi pomogao u tom cilju, Amway predstavlja bodykey™ by NUTRILITE instant obroke, ukusne proizvode za kontrolu porcija i unosa kalorija koji mogu pomoći u provedbi programa smanjenja tjelesne težine.

Linija bodykey™ proizvoda obuhvaća instant juhe, kremaste napitke i proteinske pločice koji osiguravaju potrebne hranjive sastojke i omogućavaju uživanje u raznolikim obrocima. Kada se konzumiraju kao dio zdrave prehrane s kontroliranim unosom kalorija, ovi proizvodi olakšavaju postizanje i održavanje optimalne težine i pomažu da se osjećate dobro tijekom cijelog dana.

Imajući na umu različite potrebe korisnika, Amway je razvio tri varijante svakog bodykey™ instant obroka: proizvodi iz crvene linije za smanjenje apsorpcije masnoće, proizvode iz žute linije za smanjenje apsorpcije ugljikohidrata te proizvode za uravnoteženu apsorpciju ugljikohidrata i masnoća iz narančaste linije.

Foto: Amway

Kako biste uživali u ovim ukusnim instant obrocima, sve što trebate učiniti je odlučiti koja vam vrsta instant obroka najviše odgovara. Nakon toga, zamijenite jedan obrok dnevno s bodykey™ instant obrokom - odaberite razdoblje dana kada ste previše zauzeti za pripremanje obroka kod kuće.

To će vam pomoći da uštedite vrijeme i kontrolirate kvalitetu i količinu hrane koju jedete. Kombinirajte praktičnost jednog instant obroka dnevno s dva redovita obroka s kontroliranim unosom kalorija i dobit ćete raznoliku i dobro uravnoteženu dnevnu prehranu.

Također je preporučljivo jesti obroke što sporije te piti puno tekućine, što je važno za sve tjelesne mehanizme, pogotovo kada ste na dijeti.

Novi bodykey™ čaj optimalna je pomoć tijekom bilo kojeg programa smanjenja tjelesne težine i ukusna zamjena za vodu. Ovaj biljni čaj ima okus limunove trave, zelenog čaja i koprive.

Foto: Amway

Bodykey linija proizvoda uključuje:

bodykey juhe - od rajčice ili povrća bodykey juha od rajčice ili povrća pružit će vam potrebnu pomoć u provedbi vašeg programa smanjenja tjelesne težine na brz i ukusan način. Samo ih promiješajte stoplom vodom i uživajte u ukusnom i hranjivom obroku za ručak ili večeru.

Dostupne su u varijanti za smanjenje apsorpcije masnoće, za smanjenje apsorpcije ugljikohidrata te za uravnoteženu apsorpciju ugljikohidrata i masnoća.

bodykey kremasti napitci - s okusom čokolade ili vanilije

bodykey napitak s okusom vanilije ili čokolade pružit će vam potrebnu pomoć u provedbi vašeg programa smanjenja tjelesne težine na brz i ukusan način. Pomiješajte sadržaj s 250 ml poluobranog mlijeka u vašem bodykey shakeru i uživajte u ukusnom napitku bilo koje doba dana. Dostupni su u varijanti za smanjenje apsorpcije masnoće, za smanjenje apsorpcije ugljikohidrata te za uravnoteženu apsorpciju ugljikohidrata i masnoća.

bodykey proteinske pločice - s okusom crvenog voća ili čokolade

bodykey proteinske pločice s okusom čokolade ili crvenog voća idealan su obrok kada ste u pokretu ili kad nemate vremena za pripremu jela. Dostupne su u varijanti za smanjenje apsorpcije masnoće, za smanjenje apsorpcije ugljikohidrata te za uravnoteženu apsorpciju ugljikohidrata i masnoća.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije