Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kilogrami se tope

7 trikova koji će vam pomoći da se vaga pomakne s mjesta

mršavljenje
Foto: Shutterstock
10.03.2014.
u 10:00

Da biste spriječili kasne objede, operite zube odmah nakon večere. Okus mentola u ustima bit će podsjetnik da ste za taj dan završili s jelom!

1. Zaposlite ruke

Da biste se spriječili u stalnom pa i nesvjesnom posezanju za posluženim grickalicama, uvijek nosite pismo-torbu u jednoj i čašu s pićem u drugoj ruci.

2. Pijte mnogo

Najučinkovitija prehrana protiv nadutosti, ma koliko čudno zvučalo, uključuje dosta vode (osam čaša dnevno), vodenasto povrće i voće i malo soli, gaziranih napitaka, bijelog brašna, masnoće i – žvakaće gume bez šećera.

3. Stanite dok ste još u pokretu

Da biste spriječili kasne objede, operite zube odmah nakon večere. Okus mentola u ustima bit će podsjetnik da ste za taj dan završili s jelom!

4. Pronađite zamjenu

Neutaživa potreba za visokokaloričnim čipsom može biti zadovoljena i posnim sirom na krekerima od integralnog brašna ili kiselim krastavčićima!

5. Uzimajte vitamine

 Određeni dodaci prehrani, uključujući standardni multivitaminski preparat, vitamin B6 i B12, s vremenom sprečavaju povećanje tjelesne težine.

6. Jedite kvalitetno dok putujete

Tijekom putovanja jedite namirnice bogate proteinima i biljnim vlaknima koje stvaraju osjećaj sitosti. U ovu kategoriju spada jogurt ili manje pakiranje jezgrastog voća.

7. Budite iskreni prema sebi

Kada se odlučite na dijetalnu prehranu, ne dozvolite da vas bilo što spriječi u tome. Još važnije, nemojte tražiti različite izgovore. Samodisciplina je najvažnija!

>>Čašica previše? Evo kako alkohol zapravo utječe na vašu liniju

Komentara 1

OO
ok_onda
22:23 15.04.2017.

ok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije