Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kile idu dolje

7 namirnica uz koje se lakše i brže mršavi

dijeta namirnice
Foto: VL
21.04.2014.
u 16:35

Da biste si olakšali skidanje neželjenog viška posegnite za namirnicama koje zbog svojih "tajnih sastojaka" ubrzavaju mršavljenje.

Borba s kilogramima nikad nije jednostavna, a bome je i dugotrajna.

Da biste si olakšali skidanje neželjenog viška posegnite za namirnicama koje zbog svojih "tajnih sastojaka" ubrzavaju mršavljenje.

1. Bademi

Šaka badema dat će vam nužni energetski poticaj, ali i spriječiti napad gladi. Bitno je samo ne pretjeati u količinama jer su bademi izrazito kalorični. Zato, samo šaka na dan je dozvoljena!

2. Jabuke

Jabuke su super za sve koji žele izgubiti kilograme jer sadrže organizmu nužno potrebna vlakna koja će potaknuti probavu i zasititi vas.

3. Avokado

Avokado je pun onih dobrih masti i vlakana i proteina koji potiču mršavljenje.

4. Ljute papričice

5. Cimet

Probajte kavu umjesto šećerom zasladiti cimetom.

6. Jaja

Proteini u jajima zasitit će vas i potaknuti organizam na dodatnu potrošnju kalorija. Započnite dan omletom od bjelanjaka ili tvrdo kuhanim jajem.

7. Kvinoa

Kvinoa je odličan izbor kad vas uhvati želja za ugljikohidratima.

>>Ovo je osnovno pravilo mršavljenja!

>>Pomoću patlidžan-dijete izgubit ćete čak 8 kilograma u dva tjedna!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije