Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI broj LIVINGa

Znate li koji je najjeftiniji i najbrži način za makeover doma?

Living
Foto: Josip Regović
1/4
01.08.2015.
u 00:02

U petom izdanju našeg luksuznog magazina donosimo vam neiscrpne inspiracije, trendove, ideje, savjete, fotografije... koje će vas inspirirati da učinite svoj životni stil ljepšim i ekskluzivnijim

Tražite li jeftin, a efikasan trik za brzo osvježenje vašeg doma? Probajte s tkaninama! Tepisi, zavjese, novi jastučići na kutnoj garnituri, novi stolnjak ili nova presvlaka na stolcima učinit će čuda!

Najbrži način da “podignete” prostor jest odabir neobičnog tepiha koji će se isticati bojom, oblikom i teksturom. Pritom vodite računa da ostali komadi namještaja nemaju takve osobine. Dominantan tepih koji se ističe i teksturom i dizajnom daje stilski pečat prostoriji i podiže u trenutku i najneuglednije prostore.

Ako želite nešto manje napadno, neutralni, bež tonovi na tekstilima dat će onu željenu toplinu i smirenost doma. Bilo da ste se odlučili za jastuk, deku ili prekrivač, birajte jedan od tih elemenata u jarkoj boji. Posebice želite li prikriti stari komad namještaja. Ovim trikom to će vam uspjeti.

Još mnogo konkretnih savjeta, slika i inspiracija na ovu temu potražite u novom broju Livinga koji je na kioscima od 1. kolovoza!

I u našem petom broju donosimo vam pregršt zanimljivih tema, senzacionalne interijere, stotine fotografija naše produkcije koje će vas nadahnuti da svoj dom, i sve ono što ga čini, učinite još ljepšim.

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

Na novih sto stranica našeg luksuznog magazina donosimo sasvim poseban intervju s Dujom Kaliternom, ponajboljim arhitektom mlađe generacije kod nas, imamo i slasnu gastrorubriku, zavirili smo i u ultimativno hit mjesto "A most unusual garden" i saznali po kakvom je konceptu nastao ovaj neobičan kafić, a posebno smo ponosni na naš editorijal na temu "Dom nadahnut Mediteranom."

Foto: MMI DESIGN

Sve to, i još mnogo više, možete dobiti za samo 5 kuna u paketu s Večernjim listom, a ostatak mjeseca na kioscima za samo 14 kuna!

Foto: VLm

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije