Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moje zdravlje

Požurite na kioske jer stiglo je pravo osvježenje!

Žena s plaže
Foto: Thinkstock
1/2
25.07.2015.
u 00:03

Potražite magazin Moje zdravlje u subotu, 25. srpnja u paketu s Večernjim listom za samo 5 kuna ili samostalno za samo 14 kuna na svim kioscima! Ove subote požurite na kiosk jer stiže pravo osvježenje na čak 100 stranica, a najbrže čekaju nagrade!

Stiglo je to čarobno godišnje doba kada bismo se samo izležavali na plaži i uživali u moru i suncu.

Upravo je to jedan od najboljih savjeta iz našeg novog broja magazina Moje zdravlje. Vrijeme je da ovaj ljetni godišnji odmor maksimalno iskoristite za odmaranje i punjenje baterija, ipak je samo jednom u godini. Stoga u novom broju magazina Moje zdravlje svakako pročitajte što sve možete raditi na godišnjem odmoru, pogotovo ako ste na moru.

Imajte na umu da morska voda može puno napraviti za ljepotu, zdravlje i regeneraciju! Iskoristite sve blagodati raslinja na Jadranskoj obali jer upravo je ono vrhunska prirodna kozmetika za mladolik ten i sjajnu kosu.

Ako ste kao i većina ljudi, vježbanje vam preko ljeta nije ni na pameti. Na sreću, plivanje je odlična aktivnost kojom možete izgubiti i do 650 kalorija, stoga spojite ugodno s korisnim i prepustite se čarima plivanja i aqua-aerobica, a mi vam donosimo pregled vježbi koje svakako morate isprobati, bilo u bazenu ili na moru.

Uživanje na suncu je dozvoljeno, ali budite svjesni hladnih zamki ljetnih vrućina. Donosimo najopasnije situacije, što napraviti kod toplinskog udara, kako se pravilno rashladiti te kako spriječiti česte upale grla ljeti. Otkrivamo i recept za najukusniji koktel od lubenice koji će vam pružiti pravo osvježenje u ove vruće ljetne dane. Želite li osjetiti sve poglede na plaži na sebi, za to vam nije dovoljan samo dobar kupaći kostim.

Predstavljamo vam vodič za lijepe grudi i privlačan dekolte. Naučite kakav grudnjak odabrati, kako izgleda pravilna prehrana za zdrave grudi, kako ih masirati i koje vježbe raditi, a za bolju zabavu i motivaciju uvijek možete uključiti i partnera.

Ako pak umjesto ležanja i opuštanja preferirate aktivni odmor, donosimo vam dozu adrenalina uz bungee jumping nakon koje nećete ni sekunde oklijevati. U znaku potpunog opuštanja dopušteno je i uživanje u jednostavnoj prehrani koja doista može pomoći da se osjećate lagano, poletno i zdravo. Guštanje u odmoru ne mora biti ni skupo, ni zahtjevno, a nikako si ne dozvolite da ga pokvare svađe s bližnjima. Malo kompromisa, dobre volje i, prije svega, razgovor mogu razriješiti sve probleme i osigurati vam odmor iz snova. Pri tome se ne zaboravite dobro zabaviti, družiti, smijati i veseliti malim sitnicama jer i sreća je za zdravlje bitna!

Potražite magazin Moje zdravlje u subotu, 25. srpnja u paketu s Večernjim listom za samo 5 kuna ili samostalno za samo 14 kuna na svim kioscima! Odgovorite na nagradna pitanja iz magazina i osvojite uzorak Himalaya kreme ili Melem poklon paket!

Foto: VLm

Ključne riječi

Komentara 1

CA
Cafa
18:45 22.07.2015.

Puno je zdravije imati težu fizičku aktivnost po jakom suncu nego ići u drugu krajnost i biti u jako hladnom prostoru. Nemojte se previše rashlađivati nego se idite zagrijati, poslije će vam dan biti puno lakši.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije