Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabava i ples

VIDEO – Razmišljate o vježbanju? Pogledajte kako to izgleda na zumbi

zumba
Foto: Imagine TV
24.10.2014.
u 11:00

Na satu zumbe stvori se tako zabavna i vesela atmosfera da uživaju i oni koji se nikad nisu usudili vježbati u grupi ili nikad nisu plesali jer misle da ne znaju...

Zumba formula osnovnih plesnih koraka čini zumbu dostupnu svima. Na satu zumbe stvori se tako zabavna i vesela atmosfera da uživaju i oni koji se nikad nisu usudili vježbati u grupi ili plesali jer misle da ne znaju.

Velika stvar koju zumba postiže je što u ljudima stvara želju da dolaze na treninge, a biti uporan i vježbati u kontinuitetu jedan je od važnijih principa kojih bi se čovjek trebao držati ako želi postići rezultate.

>>Kratka frizura, zumba i botoks donijeli su mi novu mladost

>>Znanstvena zumba sutra otvara piknik promidžbe znanja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije