Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
riječi stručnjaka

VIDEO: Otkrijte sve što trebate znati o filerima!

zoran žgiljardić
Foto: Imagine TV
20.08.2014.
u 14:05

Današnja stvarnost je da su fileri vrlo prisutni i mogu davati odlične rezultate, a imamo i različite firme...

Današnja stvarnost je da su fileri vrlo prisutni i mogu davati odlične rezultate, a imamo i različite firme. Postoje razne pozicije na kojima možemo pomlađivati tkivo, također postaje i indikacije za njih i onaj koji ih postavlja i gdje ih postavlja.

Nije isto postavljati filer na određenoj razini kože, potkožja i masti, u kojim dijelovima lica tako da indikacija za filer je odlična u mlađoj dobnoj skupini također i za liftinga. Međutim, kada dođe moment za učiniti lifting tada niti jedan filer neće moći zamijeniti volumen, odnosno poziciju viseće kože. Mi tada moramo zategnuti kožu, a ne nadopuniti volumenom filera tako da ipak je to još jedna kirurška priča u konačnici i vrlo je bitno znati kome se prepustiti za postavljanje filera.

>>Evo kako izgleda zahvat uklanjanja trajnog filera iz usana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije