Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s takvom lakoćom

VIDEO Nevjerojatno što će sve očistiti soda bikarbona. Pogledajte...

soda bikarbona
Foto: Thinkstock
21.05.2015.
u 21:30

Ovaj je proizvod iznimno učinkovit, ali i još važnije, nježni prirodni sobni dezodorans koji će pomoći u mnogim kućanskim problemima, barem kada je riječ o održavanju čistoće vašeg doma

Sodu bikarbonu u svom će kućanstvu imati svaka domaćica koja se barem jednom upustila u izradu kolača i keksića, ali soda ima i druge primjene zbog čega je poželjno uvijek je imati pri ruci.

Ovaj je proizvod iznimno učinkovit, ali i još važnije, nježni prirodni sobni dezodorans koji će pomoći u mnogim kućanskim problemima, barem kada je riječ o održavanju čistoće vašeg doma.

Pogledajte video i doznajte što ćete s lakoćom očistiti uz pomoć sode bikarbone, a onda ćete se zasigurno zapitati: treba li vam uopće neko industrijsko sredstvo za čišćenje nakon ovoga?

 

>>Prirodna sredstva za čišćenje koja će vaš dom dovesti do blještavila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije