Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blagotvorno

VIDEO: Čarobni pokreti koji poboljšavaju probavni sustav

ruke
Foto: Imagine TV
21.08.2014.
u 13:00

Ispružite dlanove i obratite pažnju na položaju linija na prstima i dlanovima

Joga stimulira duboko disanje, što blagotvorno djeluje na čitav psihofizički sustav. Donosimo nekoliko jednostavnih uputa kojima možete poboljšati probavu.

Ispružite dlanove i obratite pažnju na položaju linija na prstima i dlanovima. Ako linije nisu poravnate, riječ je nekom problemu s probavnom sustavu. Ako linije nisu u jednoj ravnini, ispružimo ruku, zatvorimo šaku i izdvojimo palac, jednom rukom primimo se na područje lakta i palcem dodirujemo rame. Ponovimo nekoliko puta i s drugom rukom.

>>Sedam namirnica dobrih za vaš probavni sustav

>>'Ljudsko tijelo stvoreno je za kretanje, stoga - svi na trčanje!'

>>Stvari koje se događaju vašem tijelu kada ste pod stresom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije