Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokreni se

Uživajte uz atraktivnu Renatu Sopek i oslobodite se stresa

Renata Sopek
Foto: Goran Matijašec
1/3
23.07.2014.
u 09:37

S Renatom možete vježbati 30. srpnja u Termama Tuhelj

Atraktivna TV voditeljica Renata Sopek poziva na sportsko druženje u Termama Tuhelj!

“Nova destinacija turneje "Pokreni se" na moje su veliko zadovoljstvo Terme Tuhelj. Nastavak je ovo dugogodišnje uspješne suradnje i potvrda da je prepoznata i kvaliteta samog projekta. Ovim putem želim pozvati sve pobornike vježbanja i one koji će to tek postati, da nam se pridruže na zajedničkom treningu 30.07!” – pozvala je Renata Sopek i dodala: “Na ovaj način želimo sve potaknuti na tjelesnu aktivnost i ukazati na važnost kretanja i promjene životnih navika nabolje, a što će se u konačnici pozitivno odraziti na cjelokupno psihofizičko stanje organizma!

Foto: Goran Matijašec

Ljetna turneja projekta koji promiče tjelovježbu i kulturu zdravog življenja nastavlja se u kontinentalnoj Hrvatskoj. U srijedu, 30. srpnja u 18 sati, prekrasne Terme Tuhelj zagorsku idilu prodrmat će vježbanjem za zdravije sutra. Turistička zajednica Krapinsko - zagorske županije, Tuheljskih Toplica i Terme Tuhelj omogućile su i besplatno savjetovanje stručnog tima nutricionista i kineziologa.

“Osobno treniram 4-5 puta tjedno i pobornik sam zdravog načina zivota, što i nije tajna. Moram naglasiti kako nema boljeg načina da se oslobodite stresa i negativne energije! Kombiniram boks i funkcionalni trening, koji će vam biti prezentiran, a vjerujem kako ćemo i vas "zaljubiti"u njega!” – poručila je atraktivna Renata Sopek.

Prijavite se za vježbanje u Termama Tuhelj na www.pokrenise.hr, a svi prijavljeni vježbači na poklon dobivaju poklon paket NIVEA proizvoda za njegu i učvrščivanje kože koji su neophodni i kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Kineta elastične trake za vježbanje, Jamnica Pro Sport izotonički napitak, magazin Men's Health, proteine BioTech USA, poklone NIKE-a i brojna druga iznenađenja. Službeni putni partner projekta Uniline omogućuje dolazak tima na vježbanje.

>>I nogometaš Ante Rukavina poziva na zdraviji i aktivniji život

>>Renata Sopek pokazala istrenirano tijelo u seksi haljini

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije