Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebačka liga protiv raka

Uvodi se suvremeni sustav informiranja bolesnika

11.11.2008., Zagreb - Ilustracija na temu guzvi u bolnicama i dugog cekanja na pretrage. Klinicka bolnica Dubrava. Photo: Davor Puklavec/24sata
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
30.05.2016.
u 14:15

Zagrebačka liga protiv raka pokreće jedinstveni audiovizualni portal primarno usmjeren onkološkim bolesnicima

Zagrebačka liga protiv raka pokreće audiovizualni portal koji će primarno biti usmjeren onkološkim bolesnicima i njihovim obiteljima, ali i onkološkoj edukaciji stanovnika. Akcija nosi naziv 24/7.

Radi pružanja kvalitetne informacije tijekom liječenja, i to 24 sata dnevno sedam dana u tjednu, koncipirana je i realizirana suvremena audiovizualna komunikacija, edukacija i samopomoć namijenjena bolesnicima i njihovim obiteljima. Novi sustav na webu omogućava svima koji se aktivno liječe ili imaju zdravstvene probleme vezane uz napredovanje tumorske bolesti, kvalitetne stručne informacije.

Novi vizualni identitet, zdenac života, prikazan je kroz četiri boje koje se međusobno pretapaju, a koje u onkološkom smislu predstavljaju glavne odrednice u liječenju; prevenciju, rano otkrivanje, liječenje i rehabilitaciju.

>>Znanstvenici na tragu prijelomnog otkrića o raku dojke

Komentara 2

IC
Icek53
14:34 30.05.2016.

Ostavte vi suvremene metode ljecenja.Ljecite vi normalnim metodama ljude,a ne da se ceka na pregled godinu dana.

KR
kresimirn
17:33 30.05.2016.

jos kad bi i znali gdje je taj portal....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije