Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bitka za život

Upoznajte Elly, ona je najhrabrija manekenka na svijetu

Elly Mayday
Foto: Instagram/Elly Mayday
24.01.2014.
u 08:40

Bitno je pokazati kako ispod slojeva odjeće izgleda obična žena koja nije pod svjetlima pozornice. Zato je važno ovo što radim i nemam namjeru prestati, kazala je Elly

Mlada, lijepa i uspješna Elly Mayday (25) nije obična manekenka. Elly je plus size model no posljednjih je mjeseci izgubila 20-ak kilograma. Ne onako kako to obično biva u svijetu mode pod pritiskom kulta mršavosti. Elly je smršavila i izgubila kosu uslijed promjene prehrane, serije kemoterapija i stresa.  Stresa zbog bolesti.

Mlada manekena, naime, hrabro se bori s rijetkom vrstom raka jajnika no od posla ne odustaje.

- Izgubila sam kilograme, ali nisam izgubila svoje obline. Jer obline znače oblik tijela, a ne njegovu veličinu, kaže Kanađanka.

 

 

Elly snima modne editorijale za donje rublje, a u toj je industriji vrlo bitna zdrava kosa, velike grudi, ravan trbuh..

No, kaže, bitnije je zapravo pokazati kako ispod slojeva odjeće izgleda obična žena koja nije pod svjetlima pozornice. Zato je važno ovo što radim i nemam namjeru prestati, kazala je američkim medijima.

Rak s kojim se bori inače pogađa žene u menopauzi, a podvrgnuli su je histerektomiji.

 

 

>>Kupci H&M-u: Prestanite nam lagati! Ako su ovi modeli plus size, onda su sve žene debele

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije