Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne budite tužni

Tri zlatna pravila za dobro raspoloženje

Sretna žena
Thinkstock
24.10.2014.
u 10:00

Udahnite pa izdahnite nekoliko puta zaredom. Čak 70 posto loših emocija ispražnjujemo preko pluća, dobrim načinom disanja...

Svatko se ponekad osjeća loše i dpresivno. Ukoliko razlozi nisu zaista ozbiljni i teški, tome možete doskočiti. Donosimo vam tri ekspresna načina kako popraviti raspoloženje.

Duboko dišite

Udahnite pa izdahnite nekoliko puta zaredom. Čak 70 posto loših emocija ispražnjujemo preko pluća, dobrim načinom disanja. Disanje je refleksno i često o njemu uopće ne razmišljamo. Duboko, pravilno disanje, posebno ako je pored otvorenog prozora ili u prirodi – čini čuda.

Rastegnite se

Lagano raširite noge, a ruke dignite prema gore i istegnite se najviše što možete. Istegnite se jako, kao da ćete dodirnuti zvijezde. Ponovite to nekoliko puta. Krv će prostrujati tijelom i odmah ćete se osjećati bolje.

Popijte malo vode

Kada nam nedostaje vode, mozak najviše pati. Da bi vijuge bolje radile popijte čašu vode. Vodu nikada nemojte zamijeniti sokom ili gaziranim pićem.

>>Raspoloženje vam je nikakvo? Evo kako to (besplatno) možete popraviti

>>Mrzovoljni ste? Super, to samo znači da jasno razmišljate!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije