Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOOUT!

Trenirajte uz profesionalne trenere s Kineziološkog fakulteta

škola trčanja
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/8
04.09.2015.
u 14:30

Uz stručnu pomoć profesionalaca i dobro društvo dođite u formu i budite fit

Drugu godinu za redom GOOUT! i Kineziološki fakultet u Zagrebu otvaraju svoja vrata ljudima željnima sporta i rekreacije, zdravog života i dobrog druženja. Uz asistenciju stručnih trenera ponovno kreću programi trčanja i nordijskog hodanja za sve ljude dobre volje, a koji vjeruju da je vrijeme provedeno u treningu bolje iskorišteno od sjedenja pred tv ekranima i monitorima računala ili u zadimljenim kafićima.

GOOUT! programi nude puno više od pukog treninga jednom, dvaput ili tri puta tjedno. Oni postoje zbog sve većeg broja ljudi koji rade na sebi i svom zdravlju, koji vjeruju da je uživanje u prirodi i rekreaciji puno više od običnog stila života, a više od 800 polaznika koji su pohodili treninge do ljeta samo svjedoči da su druženje i stvaranje novih prijateljstva isto toliko važni kao i svladavanje osobnih ciljeva tijekom trčanja ili hodanja.

Tu smo ne samo da vam omogućimo pravilno bavljenje sportom, dijagnosticiramo vaše potencijale i približimo vam cijelu malu znanost sporta, nego i upoznamo s ljudima različitih dobi i profesija koji misle poput vas, koji iz svojih osobnih razloga odabiru provesti vrijeme na Jarunu ili Bundeku, na Savskom nasipu ili u Maksimiru. Tu smo i da vam skrenemo pažnju na pravilnu i zdravu prehranu, naučimo vas kako kontrolirati svoje tijelo tijekom kretanja, na kraju i omogućimo da ne ostanete bez daha nakon pretrčanih 10-tak metara za tramvajem ili uspona na drugi kat do ulaza u vaš dom.

Prijave za škole trčanja i nordijskog hodanja možete odraditi preko internet stranice www.goout.hr koja osim savjeta trenera i nutricionista nudi i puno zabavno sadržaja, najava utrka i druženja rekreativaca, te putem Facebooka, e-maila goout@vecernji.net ili telefona 01/ 6300 824. Zajedno s cijelim trenerskim timom KIF-a stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije