Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreni zdravo

TOP 5 vježbi za lijepe i vitke noge

Žena
Foto: Thinkstock
28.05.2015.
u 12:36

Kod izvođenja vježbi nužno je da vam leđa budu ravna. Isto tako, nemojte se žuriti s vježbanjem

O lijepim i vitkim nogama maštaju sve žene, zato su na portalu Kreni zdravo pripremili top 5 vježbi uz koje su jednako efikasne kao i vježbe koje obično radite u teretani.

Kod izvođenja vježbi nužno je da vam leđa budu ravna. Isto tako, nemojte se žuriti s vježbanjem, vrlo je bitno da osjetite mišić na kojem radite pa će tako i sama vježba biti kvalitetnija.

Početnicima se preporučuje 10 ponavljanja po vježbi i tako minimalno u 2 kruga, a oni malo iskusniji neka sami odrede tempo vježbe jer će i sami najbolje znati svoje granice.

Vrlo je bitno napomenuti da se poslije vježbanja posvetite istezanju cijelog tijela, a TOP 5 vježbi pogledajte na portalu Kreni zdravo.

>>Ivana Mišerić, Renata Sopek i Lana Pavić pokazale zavidnu liniju

>>Vježbali su svaki dan 90 dana. Evo što se dogodilo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije