Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEČNICI ŠOKIRANI

Muškarci koji imaju bradu nakon ovoga bi se mogli zamisliti

brada
Foto: Thinkstock
1/2
03.05.2015.
u 20:18

Iako je većina brada sadržavala uobičajene bakterije, neke su bile toliko prljave da se liječnik našalio kako bi ih trebalo očistiti sredstvima za dezinfekciju

Brade su posljednjih godina u modi. Podjednako ih vole i žene i muškarci. No, sudeći prema istraživanju jednog liječnika iz Novog Meksika, neki ih vlasnici baš i nisu skloni ''njegovati''.

Mikrobiolog John Golobic sa Quest Diagnostica analizirao je niz brada u potrazi za bakterijama. Rezultati su ga šokirali, piše Metro.

– Rijetko me nešto iznenadi kao što je ova analiza – kazao je Golobic nakon što je u uzorcima uzetim s nekoliko brada pronašao bakterije koje se pronalaze u WC školjki ili u fekalijama.

Iako je većina brada sadržavala uobičajene bakterije, neke su bile toliko prljave da se liječnik našalio kako bi ih trebalo očistiti sredstvima za dezinfekciju.

– Toliki stupanj nečistoće uznemiruje –  kazao je Golobic, a vlasnicima najpoželjnijeg ukrasa na muškom licu poručio da brade redovno peru i održavaju, a prljave ruke drže podalje.

>>Iznenadit ćete se: Evo koje su muškarcima najveće erogene zone

>>Nećete vjerovati zbog čega je ovaj muškarac osuđen na 6 godina!

Komentara 19

Avatar Sunčica
Sunčica
22:42 03.05.2015.

eto sada vidite što čede i talibani imaju u svojim bradama

CR
crohumans
22:45 03.05.2015.

A meni nije jasno zašto su neki muški biseri počeli nosit kratke hlačice na +10, dok njihove lijepše polovice nose klasične duge hlače. Što se to dogodilo u određenom postotku muških glava da pokazuju svoje noge a još gore je što nose natikače na bosu nogu i ponosno pokazuju ultraružni palac kao i cijelo stopalo. Otkad je to in ?????? Neki dan idem gradom i gledam degenerika kako fura kratke hlačice dok 99 % ljudi hoda u jaknama.. pa se pitam jesam upao u "zonu sumraka" gdje se muška noga smatra seksipilnim dijelom tijela kao i muški bok, a možda uskoro i najlonke na sve to

Avatar matalan
matalan
09:54 04.05.2015.

prije se šišalo na 0 zbog ušiju, danas radi mode, čuće se briju radi picajzli, brade puštaju zbog glume, ali higijena je neovisna od mode, kakve gluposti i imunitetu s svrabom i prljavštinom, čisto neznanje i provincijalizam..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije