Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tajna moje ljepote

Sportska novinarka ima 44 godine, a mnogi joj zavide na impresivnom izgledu

mirna
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/9
18.09.2014.
u 14:24

Mirna Zidarić oduševila nas je demonstrirajući vještine u jogi koja je, kaže, opušta i psihički i fizički, a najviše cijeni osjećaj smirenosti nakon vježbanja

Mnogi bi mogli pozavidjeti voditeljici Mirni Zidarić na njezinu impresivnom izgledu.

Iskusna HTV-ova sportska novinarka ima 44 godine i majka je dvoje odrasle djece, a “drži” se bolje od puno mlađih kolegica.

U čemu je vaša tajna?

Hvala vam puno na zapažanju! Nemam nikakav eliksir života, no mislim da je unutarnji mir i zadovoljstvo jedan od ključnih razloga dobrog izgleda. Uz to, za razliku od naših mama i baka, mi danas imamo puno više mogućnosti odabira rekreacije, puno kvalitetniju kozmetiku, ali i bitno povećanu svijest o njezi kože, zdravoj prehrani i važnosti tjelovježbe.

Poznato je da ste strastvena ljubiteljica joge. Kako uspijevate izvesti sve one jako zahtjevne elemente?

Moje joga iskustvo, u smislu svakodnevnih treninga, traje dvije godine, no još je dalek put ispred mene. Joga je predivna jer pokazuje kako se snagom volje iz dana u može dan napredovati u smislu opuštenosti uma pa tako i u opuštenosti, odnosno gipkosti tijela. Divan je osjećaj smirenosti koji se dobije nakon odrađenih vježbi, bilo da su namijenjene početnicima ili naprednijim vježbačima. Uvijek napominjem da je to drevna vještina prilagođena svima koja na svako biće blagotvorno djeluje.

Ako je joga zaslužna za dobro tijelo, što čini vašu kožu i kosu lijepom?

Već godinama kosu njegujem Paul Mitchell preparatima i nakon što sam otkrila taj brend nije mi teško voziti se u Samobor gdje imaju svoju bazu.

Što se njege kože i lica tiče, tu je Chanel apsolutni vladar mog kozmetičkog ormarića. Hydra Beauty gel idealan je za ove ljetne dane jer koži daje maksimalnu hidrataciju. Zimi je moj favorit Sublimage krema čija je hranjivost za moju kožu iznimno blagotvorna. Ovog su mi ljeta otkriće divna suha ulja Nuxe.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Koji je najbolji beauty trik koji ste čuli od nekog profesionalca, a da ga se čvrsto držite?

Ničega se u životu slijepo ne držim, a ponajmanje beauty savjeta iako bi, kad pogledam neke stare fotografije, bilo bolje da sam slušala stručnjake – ali, eto, nisam. Učim na svojim greškama pa tako najvećim dostignućem mogu eventualno istaknuti da kad nađem dobrog frizera – a to je, vjerujte, poput potrage za skrivenim blagom – ne mijenjam ga dok nas viša sila ne rastavi.

>>Voditeljica Mirna Zidarić svaki dan počinje treningom joge od 45 minuta

>>Mila Horvat: Vodim potpuno nov život. Ako se prepustite crnim mislima, mrtav ste čovjek...

>>Maja Vučić: Hamburgere jedem jednom u 10 godina, od roštilja mi je tri dana zlo

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
14:36 18.09.2014.

Starki svaka čas na izgledu s 44 no ja se bi zadovoljil i s "polovičnim" rješenjem od 22 >;-))

Avatar bok
bok
14:36 18.09.2014.

krasna zena, ima dobre gene a osim toga i šport i nacin Zivota je jako vazan

JO
Jojobica
15:26 18.09.2014.

Dotična "iskusna" novinarka ne izgleda ništa posebno, a ono što je razlikuje od vršnjakinja i većine kolegica je aktivni agent koji je svako malo progura u neke novine. Joga koju je demonstrirala također je šminkeraj , photoshopiran i brižljivo snimljen samo za potrebe samopromocije. Ali neka joj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije