Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedna naprama 67 milijuna

Šokirala se kad je doznala da je trudna, a onda je uslijedio još jedan šok zbog kojeg je i postala vijest u svjetskim medijima

trudnoća,trudnica
Foto: Thinkstock
1/6
17.08.2016.
u 10:32

Bethani je prije trudnoće sa suprugom razgovarala kako bi bilo idealno da imaju četvero djece, dok je Tim bio za dvoje

Svakoj budućoj majci vijest o trudnoći izazove salvu osjećaja. 

Neke vrište od sreće, neke plaču, neke se šokiraju. A šokirala se, i to dvaput, ili bolje rečeno šest puta, žena iz Alberte po imenu Bethani Webb. Ona i njezin suprug Tim doznali su da će postati roditelji te su se iznenadili jer nisu očekivali, ali još veći šok je uslijedio kada su doznali da je Bethani trudna s četvorkama. 

Nakon poroda, novopečeni roditelji četiri identične djevojčice postali su vijest u medijima jer su imali šanse jedan naprama 67 milijuna da dobiju četverostruke jednojajčane blizance. 

Bethani je prije trudnoće sa suprugom razgovarala kako bi bilo idealno da imaju četvero djece, dok je Tim bio za dvoje. Ovaj put, nevjerojatni prst sudbine bio je na njezinoj strani i ona je na svijet carskim rezom donijela četiri zdrave djevojčice kojima su nadjenuli imena Abigail, Grace, Emily i Mckayla.

Bethani je priznala da je zabrinuta kako će se brinuti o četiri bebe istovremeno, a palo joj je na pamet i da djevojčicama oboji noktiće u različite boje kako bi ih mogla jednostavnije razlikovati. 

– Sva sreća da sam ležala kad mi je ginekologica rekla da sam trudna s četvorkama. Gotovo sam se onesvijestila od šoka – ispričala je Bethani za CTV News. 

Nitko s njezine niti sa suprugove strane u obitelji nije imao blizance, a ovaj mladi par u dvadesetima, nije koristio niti ikakve terapije i lijekove za plodnost. 

Kako bi im pomogli, iz njihova sela u kojem žive u sjevernoj Alberti, otvorili su zakladu za njihovu obitelj, a prikupljaju se novčana sredstva, pelene, odjeća i sve što je potrebno za brigu o djevojčicama, piše The Loop. 

>>'Tijelo moje žene nakon poroda nepovratno se promijenilo. Ima ožiljke od carskog reza...' Ovo je pismo supruga koje je postalo hit

Komentara 3

BO
Bonus
14:49 17.08.2016.

"četvero malenih djevojčica"

Avatar Milokliz
Milokliz
18:39 17.08.2016.

Još da je oplodila samu sebe srušila bi internet... A i taj internet nije nešto stabilan na svaku budalaštinu se ruši. Recimo severina obuče negliže, ovaj na podu. Strašno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije