Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dar za mame

Razveselite umorna jesenska jutra ispijanjem kave iz personalizirane šalice

Pampers
Pampers
01.10.2014.
u 12:26

Svaka mama koja u listopadu u dm-u kupi dva paketa pelena Pampers Premium Care na poklon dobiva Cewe personaliziranu šalicu s motivom prema vlastitom izboru.

Personalizirani predmeti oduvijek su jedinstveni dar s kojim ne možete pogriješiti.

Sad kad je ljetna avantura s vašim mališanom završila i sjećanje na nju želite sačuvati što dulje, P&G i dm odlučili su vam izmamiti osmijeh na lice poklanjanjem unikatnog dara koji će uveseliti vašu prvu jutarnju kavu, radni dan ili popodnevni odmor uz šalicu čaja.

Do 15.10., odnosno do isteka zaliha, mame koje u dm-ovim prodavaonicama istovremeno kupe bilo koja dva paketa Pampersica Premium Care na poklon će dobiti bon za izradu personalizirane šalice.

Bon s jedinstvenim kodom služi za prijavu na dm-ovoj stranici gdje ćete oblikovati izgled svoje šalice. Odaberite željenu boju unutrašnjosti šalice i fotografiju koju želite na vanjskom dijelu šalice.

Po želji možete dodati tekst, koristiti jedan od predložaka ili clipart. Kad ste završili s uređivanje, odaberite dm-ovu prodavaonicu u kojoj ćete preuzeti šalicu te pričekajte sedam radnih dana i ona će vas čekati na odabranoj lokaciji!

>>Istraživači otkrili nove činjenice o kofeinu i iznenadili svijet

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije