Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svaka čast!

Ovo nitko ne bi očekivao da će se dogoditi u porniću

testisi,penis,muškarac
Foto: Thinkstock
29.04.2015.
u 17:47

Usred filma, naime, glumica Eva Lovia stala je na nekoliko minuta s 'akcijom' kako bi prenijela ozbiljnu poruku o raku testisa

Ovo sigurno nisu očekivali ljubitelji pornića dok su gledali novi film iz ponude. Naime, više od milijun muškaraca diljem svijeta bilo je iznenađeno neočekivanom scenom koja se pojavila usred pornića nazvanog "Game of Balls".

Usred filma, naime, glumica Eva Lovia stala je na nekoliko minuta s ''akcijom'' kako bi prenijela ozbiljnu poruku o raku testisa. Iskoristila je kolegu da na njemu demonstrira kako izgleda samopregled. Ova scena rezultat je suradnje između organizacije Blue Ball Foundation i filmskog studija za odrasle Digital Playground.

Dogovorili su suradnju kako bi podigli svijest o raku testisa u Australiji. U Australiji je postotak oboljelih od te vrste raka nešto veći nego u ostatku svijeta. Kao što glumica Eva kaže u filmu, postoji čak 97 postotna šansa da se bolest izliječi ako se otkrije na vrijeme, pa bi zaista svatko treba provjeravati stanje.

>>Testisi zbog tegoba mogu narasti čak do veličine grejpa – evo koje simptome ne smijete ignorirati

>>Gotovo 96 posto muškaraca preživi rak testisa...

Komentara 9

KO
koko31
19:31 29.04.2015.

Zašto ne možemo vidjeti taj edukativni sadržaj ?

NP
npravednost
23:36 29.04.2015.

pa to je fenomenalno, fantastično. Odmah nominirati tu pornoglumicu za nobelovu nagradu za medicinu a ovu novinarku za pulitzerovu nagradu za ovaj inspirativni uradak !

EU
euzebije
19:54 29.04.2015.

Bilo dobro to prikazati u sutrasnjem dnevniku na radmanoviziji, pardon yutelu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije