Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raznovrsni program

Plesni studio Escape upisuje nove članove!

Plesni studio Escape
Foto: Plesni studio Escape
1/13
30.09.2014.
u 21:53

Jazz dance, MTV dance, Urban fusion, Hip-Hop, Suvremeni ples, Balet, Plesna rekreacija, Ritmika za djecu...

Plesni studio Escape upisuje nove članove na čak 5 atraktivnih  lokacija u gradu Zagrebu. U ponudi je raznovrsni program plesnih  stilova pod vodstvom iskusnih i kvalitetnih plesnih pedagoga. Satovi su otvoreni za sve uzraste – djecu, mlade i odrasle, kao i za sve razine znanja – početne i napredne plesače, rekreativce i profesionalce.

Escape djeluje na području Zagreba od 2008. godine, a osnivačica i umjetnička voditeljica studija je Lidija Iveković. Studio već dugi  niz godina uspješno djeluje na hrvatskoj plesnoj sceni – ostvaruje zapažene uspjehe svojih članova na plesnim natjecanjima, sudjeluje u različitim plesnim projektima – komercijalnog, umjetničkog i humanitarnog karaktera, surađuje sa brojnim pjevačima, glumcima i performerima, a redovni je plesni gost na društvenim događanjima i eventima.

Više o Plesnom studiju Escape pronaći ćete na www.plesnistudioescape.com.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije