Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednostavno, a učinkovito

5 novih zdravstvenih navika kojih bi se svi trebali pridržavati

jaja
Foto: Shutterstock
10.02.2015.
u 21:09

Ne jedite voće i žitarice ujutro, ne treba vam taj šećer i gluten. S dozom zdravih masti dobro ćete započeti svoj dan

Autori knjige "Nova zdravstvena pravila" podijelili su nekoliko jednostavnih i neočekivanih navika kojih bi se trebali odreći.

Iako većina dijeta preporučuje jesti za doručak voće i žitarice, u ovoj knjizi savjetuju upravo suprotno. Maslinovo ulje nemojte koristiti samo za kuhanje, već i u salatama, a svojim nogama posvetite posebno vrijeme...

>> Izdržite zimu bez bolesti uz dovoljno sna, vode i bez stresa

Komentara 17

DU
Deleted user
23:17 10.02.2015.

Uf, sva sreća pa dosad nisam umro jer se nisam ovoga pridržavao.

Avatar etnaanbama
etnaanbama
22:20 10.02.2015.

Tko će mi reći što je danas zdravo? Nije ni voda na izvoru, ljudi jedu odnosno imaju prehrambene navike sukladno kućnom proračunu.

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
01:12 11.02.2015.

Dosta sa tim plašenjem glutenom. Prvo se plašilo sa masti i forsalo rafinirana ulja i margarine sa industrijski hidrogeniziranim uljem, poslije pak forsalo sa strašenjem kolesterolom, i grozilo od namirnica koja ga imaju. Potom sad ovaj gluten, a nemojmo zaboraviti i forsanje sa 2 litre vode dnevno i frazom "kad ste žedni već ste dehidrirali". Sve su te fore prije ili nedavno demantirane ozbiljnim neovisnim istraživanjem. Ali ne, svaki dan evo jednog ovakvog koji će nam tumačiti debunkane fraze. Ajd hvala Bogu, nitko se ne uči životu iz isprazne rubrike u novinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije