Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
halo, doktore!

Paničarim li bezveze? Konstantno osjećam svrbež po nogama i rukama te imam osjećaj stranog tijela pod desnim rebrima

žena
Foto: Thinkstock
20.04.2015.
u 17:00

U posljednjih šest mjeseci konstantno imam ove simptome: svrbež po rukama i nogama, osjećaj stranog tijela pod desnim rebrima te bol na istom mjestu prilikom udisanja, pritisak u glavi, gubitak gustoće kose, trnce u rukama i nogama

U posljednjih šest mjeseci konstantno imam ove simptome: svrbež po rukama i nogama, osjećaj stranog tijela pod desnim rebrima te bol na istom mjestu prilikom udisanja, pritisak u glavi, gubitak gustoće kose, trnce u rukama i nogama. Nisu svi odjednom prisutni. Zanimam me paničarim li bez razloga ili je potrebno obaviti pretrage te koje?

Odgovara Sanja Škrnički Kršek, dr. med., spec. obiteljske medicine

Na temelju simptoma koje ste opisali, savjetujem Vam da se obratite liječniku koji će na temelju anamneze i kliničkog pregleda odlučiti je li nužno uputiti Vas na određene laboratorijske pretrage ili je stvarno riječ o "bezrazložnom" strahu.

>>'Imam problema s tlakom i često je to popraćeno napadajima vrućine, drhtavicom...'

>>'U zadnje vrijeme stalno provjerava jesu li ključanice zaključane i jesu li prozori zatvoreni'

Komentara 2

Avatar Mona-Mo
Mona-Mo
00:36 21.04.2015.

Što je ovo? Naravno da se ne može reći konkretno, ali ovakav odgovor je mogao napisati baš bilo tko. Čemu uopće zauzima mjesto?

NN
novo.novak.7
20:19 21.04.2015.

To bih i ja rekao i da nisam doktor! :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije