Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ups!

Ovo su stvari koje žene rade kada muževa nema doma

Muškarac u stanu
Foto: Shutterstock
24.04.2016.
u 08:30

Depilacija nausnica ili bikini zone tek su neke od ženinih rituala uljepšavanja koje neće pred muškarcem.

Kada su žene pored svojih partnera, one se trude prikazati u najboljem svijetlu i suzdržavaju se od mnogih stvari koje bi mogle narušiti tu sliku. 

Muškarci, s druge strane, neće toliko voditi računa o tome pa će biti "opušteni" čim zakorače u svoj stambeni prostor. 

Žene će, stoga, iskoristiti vrijeme kada su same. 

Dlake

Iako mnogi parovi nemaju nikakvih radnji koje skrivaju od svojih partnera, žene će ipak ponekada češće ostaviti "prljave" stvari za vrijeme kada je sama kod kuće. Depilacija nausnica ili bikini zone tek su neke od ženinih rituala uljepšavanja koje neće pred muškarcem.  

Pogledat će film ili seriju koju ste se dogovorili gledati zajedno

Ima viška vremena i njena znatiželja tjera je da pogleda novi nastavak serije koju zajedno gledate. Ili gleda neki TV program "za svoj gušt", a za koji vi niti ne znate da je takvi stvari zanimaju. Dokumentarci o ubojicama i kanibalima? Ili kako se uzgajaju svinje? 

Golotinja

Vas nema. Nikog nema. Rezultat? Ona je gola i proučava svoje tijelo u ogledalu. Vjerojatno voli i plesati po stanu gola i iskoristit će vrijeme koje provodi sama da skine "sav teret sa sebe". 

Poput izvanzemaljca

Mnoge žene čekaju da ih partner ostavi same kako bi na svoje lice ili kosu nanijele razne maske od jaja, jogurta, ulja i sl. Pretpostavlja da ne bi dobro utjecalo na vaš libido da je vidite u izdanju poput nekog bića s druge planete. 

>>Znanstvenici otkrili razlog zbog kojeg žene trebaju spavati dulje od muškaraca

Komentara 13

WE
Walter_Ego
13:02 24.04.2016.

Depilacija nausnica???Kaj to nisu brkovi?

NA
NADINA
12:06 24.04.2016.

Nešto ima istine..ali ako se partneri dobro poznaju ne vidim razloga da sve to ne radimo i pred njima.

BO
Bonus
13:59 24.04.2016.

Mmmda... I jos vezu goblene i strikaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije