Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donacija

Ovo su dobitnici NIVEA donacije 'Neka odrastanje bude dječja igra'

Društvo naša djeca
Foto: Promo
1/5
30.09.2014.
u 12:28

Pet Društava Naša djeca diljem Hrvatske dobit će vrijednu potporu za uređenje i opremanje prostora u kojima djeca provode slobodno vrijeme kroz igru

Odabirom pet projekata za poticanje dječjeg razvoja kroz igru uspješno je završila prva faza inicijative "Neka odrastanja bude dječja igra" koju je pokrenula NIVEA u suradnji sa Savezom društava Naša djeca Hrvatske.

U projektu je sudjelovalo 10 Društava Naša djeca (DND) iz cijele Hrvatske, a glasovi javnosti su odlučili o dobitnicima donacija.

Ukupno je zabilježeno preko 3400 glasova, a najveći broj dobili su projekti: "Kreativan kutak za 5+", DND Opatija, "Čitaj mi" - DND Zabok, "Geppettov kutak" - DND Prelog, "DND je naša obitelj" - DND Križ, "Mali kutak za igranje" - DND Našice.

NIVEA će podržati svaki od navedenih 5 projekata donacijom u iznosu od 20.500,00 kuna, dok će ostali projekti, koji su sudjelovali na Natječaju, dobiti potporu od 5.000,00 kn. Dobivena sredstva DND-ovi će utrošiti za uređenje i opremanje prostora u kojima djeca provode svoje slobodno vrijeme kroz stvaralačke aktivnosti, druženje i igru, a koji se provode zahvaljujući trudu i naporima vrijednih volontera.

Foto: Promo

"Ovim projektom željeli smo dati naš doprinos ostvarenju punih potencijala djece i mladih diljem Hrvatske potičući njihov rast i razvoj kroz igru. S veseljem smo iščekivali rezultate glasovanja i drago nam je da su tome odlučivali javnost i naši potrošači. NIVEA čestita svim sudionicima Natječaja, uz želju da dobivene donacije iskoriste za pretvaranje svojih prostora u prave male oaze igre i dječjeg smijeha!", izjavila je Nela Zadro, direktorica marketinga Beiersdorfa.

U sljedećoj fazi projekta pet pobjedničkih Društava Naša djeca krenut će u provedbu prijavljenih projekata te u opremanje i uređenje svojih prostora, a finalni rezultati projekta će biti predstavljeni početkom prosinca ove godine.

Na web stranici nivea.hr i dalje se nastavlja akcija prikupljanja "Poruka djece odraslima". Svi zainteresirani mogu upisivati poruke, stajališta i mišljenja svojih najmlađih i najmilijih o temama kao što su: obitelj, igra, ljubav, prijatelji. Najbolje poruke NIVEA svaki tjedan nagrađuje poklon-paketom, a izbor poruka će biti objavljen i u Zborniku Poruke djece odraslima.

>>NIVEA predstavila projekt "Neka odrastanje bude dječja igra"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije