Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obratite pažnju

Ovo je 10 znakova da ne pijete dovoljno vode

voda, piti vodu
Foto: Thinkstock
1/2
21.04.2016.
u 10:30

Ako popijete samo jedan posto više vode na dan, to će za posljedicu imati to što ćete konzumirati 8,58 manje kalorija, 0,74 grama šećera manje, 9,8 miligrama natrija manje te 0,88 grama manje kolesterola.

Zdrav život koji podrazumijeva dovoljno sna i najmanje 1,5 litre vode dnevno prva je linija obrane od bora, po pisanju njemačkog časopisa za zaštitu potrošača Test.

Ako popijete samo jedan posto više vode na dan, to će za posljedicu imati to što ćete konzumirati 8,58 manje kalorija, 0,74 grama šećera manje, 9,8 miligrama natrija manje te 0,88 grama manje kolesterola.

A kako ćete znati da ipak ne pijete dovoljno vode na dan? Evo nekoliko znakova koji će vam to otkriti...

– Usne su vam suhe

– Koža vam je suha i brzo nastaju bore

– Osjećate istovremene bolove u leđima, nogama, vratu...

– Debljate se

– Brže starite

– Urin vam je tamnožute boje

– Muči vas zatvor

– Pod jakim ste stresom i osjećate se letargično

– Oči su vam crvene

– Često obolijevate-

>>Nevjerojatno što jedna čaša vode više može učiniti

 

Komentara 6

Avatar nekakav
nekakav
13:57 21.04.2016.

tekst naručio nestle ili tko već. koji prodaje vodu u boci. pola litre za kolko, 4 kune? a kubik vode, znači 1000 litara, iz pipe, nekih 10-12 kuna. 1000 litara iste tekućine iz boce dođe znači 4.000 kuna. znači, 400, 400 puta se više zaradi na trgovini vodom u bocama. flaša je ispod 30 lipa. da, o tome se tu radi. jest da nigdje ne piše o vodi iz boce. al u njemačkoj se to podrazumijeva. kao i u engleskoj, belgiji, francuskoj, pa eto, i u našoj hrvatskoj. kad će sudovi u nekoj zemlji pokrenuti postupak i naplatiti masnu odštetu od tih lopova? eto, ruskog gazproma su kaznili i još uvijek kažnjavaju jer su odlučili, doslovno, da je zaračunavao previsoke cijene plina. i koristio svoj položaj. pa ajmo onda redom i druge. eto, farmaceuti iskorištavaju tuđu nevolju za ogromne profite. ajmo ih rebnuti. ko indijci.

KU
kupatilo
12:08 21.04.2016.

Bolje piti mlijeko jeftinije je i do dva puta.

ST
Stipan
13:33 21.04.2016.

Ja pijem bevandu . 2L . Jeli to ok?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije